Czesc dziewczyny u mnie mroz z rana a teraz calkiem sympatycznie bylo na spacerku,corcia jest u taty a ja mam labe do wieczora a pewnie przyjdzie to mnie zagada na smierc
ale jest wesolo,ex dal mi kase dzisiaj szok
a no i wracalam do domu i mijal mnie drugi ex autem i mial mine jak ten kot ze shreka
myslalam ze walne ale mnie to nie rusza ,niech spada na drzewo
justysia no panikara to ty jestes,my tu wiele razy walkowalismy temat alimentow,becikowego i wogole,poszukaj wczesniej albo wejdz na forum i tam tez sa takie tematy,
ja cie nie kumam.nie rob zakupow a aptece bo przeplacisz dwa razy tyle,kupujac w sklepach zeby miec paragony tak samo nie zaoszczedzisz,nie wiem czy to dobry pomysl, pomyśl nad tym,nie mozna tego inaczej zalatwic.co do lozeczka i wogoel,poszukaj na necie,ludzie nie raz za bezcen chca sprzedac a w sklepie musisz sie liczyc z cena,
co do ex no mialas go juz gdzies i teraz co sama sie nakrecasz naprawde i tracisz nerwy.........,a nie tylko tobie zrobil ex przykrosc ale rowniez kazdej z nas i ja mam to osobiscie teraz w dupie prosto i gleboko bo nie bede wiecej sie zastanawiac co jeszcze moze sie stac,mam swoje zycie i dzieci i tego sie bede trzymac
mloda to kuruj sie :-)no szkoda malego by bylo a szczepienie faktycznie lepiej jak sa w pore,no twoj ex ma chumory jak baba w ciazy;-),'
a corcia tak samo jak ja i wszyscy na obkolo czekaja na malego
))) wczoraj mi masowala brzuszek oliwka i dawal kopniaczki a mala kubus nie mozna kopac swojej siostrzyczki bo cie kocha,oczywiscie wytlumaczylam jej ze to taka zabawa i kubus sie cieszy w ten sposob
sama100 daj znac jak wrocisz od lekarza,wiesz nospa to na skurcze jedno a sluz z czyms to juz moze byc cos,mi zawsze lekarz powtarzal ze moze sie cos dziac a nie musi,lepiej dmuchac na zimne,
przyszla mama doly precz GLOWA DO GORY
agoazja duzy te ten twoj synek na 7 miesiecy,wiesz teraz taka pogoda ze te dzieci wszystko lapia,i faktycznie moze wiecej marudzic,ja nigdy nie lubilam jak mala byla mocno chora bo wtedy ty dziecka uchybiasz nieba a ona swoje,i az zal sie wtedy robi ,i mozna nerwow stracic,bedzie dobrze
ja ide dalej na spacerek bo mnie nosi cos
)