reklama
Oj pusto i to strasznie :] ale to chyba dobrze,bo wychodzi na to że lepsze humory dziewczyny maja:-).U mnie z tym to różnie,jak się cały dzień czymś zajmuje i nie zostaje sama to jest ok,nie mam czasu wtedy myśleć,gorzej jak jestem sama od razu tysiąc myśli na sekundę i dołowanie :-(.Mam nadzieje że z czasem to przejdzie, napewno jak się maluszek urodzi bo wtedy to na "głupie" myśli nie będzie czasu.Do czerwca jeszcze kawał czasu a ja, już się nie mogę doczekać.
Też się zastanawiam co będę robiła na sylwestra,sama go chyba w domu spędzę;( mam zaproszenie na imprezę do klubu albo na domóweczkę,ale wiadomo tam alkohol,papierosy i bóg wie co jeszcze,dlatego chyba czeka mnie samotnośćnie wiem jak to przeżyje.... . A wy dziewczyny co robicie??
"Jesteśmy warci tyle,ile możemy dać innym"
Też się zastanawiam co będę robiła na sylwestra,sama go chyba w domu spędzę;( mam zaproszenie na imprezę do klubu albo na domóweczkę,ale wiadomo tam alkohol,papierosy i bóg wie co jeszcze,dlatego chyba czeka mnie samotnośćnie wiem jak to przeżyje.... . A wy dziewczyny co robicie??
Poszłabym do multikina na sylwestrowa impreze.. No ale za duzy brzuszek mam. Pozostaje mi zrobic sobie duuużo popcornu i innego jedzonka, właczyć dekoder, polezec przed tv i starać sie nie urodzić. Pomyśleli o mnie w tym roku bo nawet całkiem sensowne filmy będą.
Omg jak ja nienawidze sylwestra. Tylko raz w życiu udało mi sie fajnie spędzić tą noc. Ale to dawnooo temu bylo.
Omg jak ja nienawidze sylwestra. Tylko raz w życiu udało mi sie fajnie spędzić tą noc. Ale to dawnooo temu bylo.
U mnie ok:-). Nie moge sie przejmowac bo jeszcze urodze w sylwestra a bardzo bym tego nie chciała. Nawet staram się ostatnio olewać moje ohydne rozstępy:-(.
milkada codziennie smaruj i masuj brzucholek zeby Ci nie powyłaziło to świństwo.
milkada codziennie smaruj i masuj brzucholek zeby Ci nie powyłaziło to świństwo.
Wybaczcie dziewczyny moje milczenie, ale od drugiego dnia swiat jestem bardzo bardzo chora - grypa z temp 39 stopni. Eh. Umieram, byl u mnie lekarz wczoraj i co... antybiotyk. Mam nadzieje ze z dzidzia ok bedzie, bo ja sie czuje jakby mnie ktos walcem przejechal...
reklama
AdiLea smaruje :-) od samego początku,jak narazie balsamem dla kobiet w ciąży z rossmana ale jak się skończy mam zakupiona oliwkę, słyszałam że lepsza.
No i chciałam życzyć Ci szybkiego i bez bolesnego porodu,mam nadzieje że taki będzie :-),daj znać jak się coś zacznie :]
No i chciałam życzyć Ci szybkiego i bez bolesnego porodu,mam nadzieje że taki będzie :-),daj znać jak się coś zacznie :]
Podziel się: