reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
no to sie nazbieralo:)
mloda u mnie tez jest norma przychodzenie poloznych bez zapowiedzi,i potem opisuje ten swoj smieszny wywiad,:)co do totka ja tez gralam ale juz mam gdzies nie mam szczescia ,wole malej kolorowanke kupic:))
krropelka ja to wogole nie kumam twojego ex.:) ale jak chce kupowac to niech kupuje,nie zbiednieje najwidoczniej a ciebie troche odciazy
justysia tak wlasnie czas przestac myslec o tym twoim ex ,bo teraz jestes wazna ty i malenstwo,pewnie przyjdzie moment ze bez jakis nerwow bedziesz o nim mowic ale teraz jak masz uwazac to lepiej daj sobie na luz naprawde
magda ja z moja corcia bylam w domku do 2 lat i byla masakra jak poszlam do pracy,caly blok slyszal ze ja wychodze z domu,a slowo mama ja slyszalam na dworzu,potem zaczely sie choroby i wogole,i zrezygnowalam z pracy,potem jak corcia byla juz madrzejsza tlumaczylam co chwile ze mamusia wychodzi i a chwile wroci,po jakims czasie zaczelo przynosic to efekty,ale nie raz plakalam,takie przywiazanie malenstwa z mama jest bardzo ogromne:-)
ewika gratuluje synka:) kolejny juz facet :))

Ostatnia edycja:
JA MAM PYTANKO? KTORA Z WAS DZIEWCZYNY ZALOZYLA NA N.K PROFIL??? JA Z MILA CHECIA POZNAM WAS WSZYSTKIE WIRTULANIE CHOCIAZ TAK,JAKBY CO PISZCIE NA PRIV.forum dla mnie to jedyne miejsce gdzie mam spokoj i zaufanie :-)wiec tu nie bede wrzucac zadnych fotek:) a tak fajnie ogladac dzieciaczki:)))

samasamotna, Maagda 2, czy nawet 3 tygodnie po porodzie to dla mnie mega expres, ja wróciłam po 2 miesiącach :sorry:

a potem przez dziadkow - przy ich to jak on tylko jeknie, to juz biegna do niego i zabawiaja go
agazoja u mnie jest to samo, tyle, że oprócz dziadków, moje dwie siostry, ale intensywnie z tym walczę i póki co są efekty :happy:

ja jestem w reszcie narodu, co mialy wszystki obok :) Jak to jest, ze zawsze, kiedy nie kupie ... czy ja, czy moi rodzice, kupon, to zawsze, ale to zawsze mam wszystko obok! jak jest 25, to ja mam 24 i 26 .... nie kumam tego
też zawsze mam wszystko obok :-p

dzięki za odpowiedzi, patrząc na to z dystansu (jednodniowego :-p) też dochodzę do wniosku, że on chce wybadać sprawę przed rozprawą, co nie zmienia faktu, że jestem przez to wszystko totalnie rozbita :hmm: ta kobieta dalej do mnie pisze, jedna z dzisiejszych wiadomości "on chce bardzo poznać swoje dziecko tylko nie wie jak zaczac to wszystko naprawiac". Szybko mu się kurna przypomniało, że ma dziecko. Fantastycznie, że mu się w ogóle o tym przypomniało. Chwilami mnie to przerasta... podobno za tydzień niby wraca do Polski, podejrzewam, że będę bała się wyjść z dzieckiem na spacer, żeby go nie spotkać...

Katerinka Ciezki przypadek, ciezki ..... jestem poczatkujaca, ale wydaje mi sie ze Twoj ex ma koncowke niedojrzalosci pospolitej ;-) koncowka objawia sie tym, ze z idioty robi sie jeszcze wiekszy idiota;-) moj ex jest na poczatku! Poczatek to debilizm pospolity polaczony ze schizofrenia oraz choroba malego umyslu ;-) No coz, zle trafilam :) Jak kazda z Was .... a powaznie to dobrze ze Ci rolki kupil :) To i tak za malo, zeby Ci sie zrekompensowac za wychowanie Synulka :) A buciki.... mam nadzieje ze nam sie tu pochwalisz :) Jaka melodyjke gra ten nocnik? Jeszcze o takim nie slyszalam ;-)
Przyszla Mama hmmm mysle ze Twoj ex ma poczatki niedojrzalosci pospolitej ;-):tak:
Ewika GRATULUJE SYNKA - FILIPKA :D
Bezsenna ja bym na Twoim miejscu sprawdzila czy tam w te ksiazki kamery nie wkucila, wiesz jakie sa te polozne, cholera wie co im do lba strzeli ;-) ja mam strasznie slaba pamiec :) Nigdy od razu nie pamietam co mam komu odpisac, tak jak mowisz juz sie wczesniej zdarzylo ze po jakims czasie odpisuje :) Bo jak mi sie przypomni to sie mnie juz trzyma kilka dni, az w koncu odpisze :) Super ze wracasz na uczelnie! Oby Ci sie udalo, z reszta nie ma co gadac, pod koniec ciazy udalo Ci sie zaliczyc egzaminy, to teraz tym bardziej :-)
Katerinka do Ciebie dalej przychodza polozne ? Kurcze kiedy one przestana nas nachodzic?

mloda az sie usmialam powialo filozofia ale czytalam 3 razy :-):-):-):-)
to kropelka dostala rolki i buty:)
a co do poloznych znam teraz z relacji kolezanek,nie ktore to wrecz przeklinaja ze pani wpada z ranca gdzie jest balagan i powinna dziecko ogladac ,ale wiesz oni potrafia:)
ravenalka ja ci wspolczuje,nie nawidze takich babsztyli ktore wtracaja nos gdzie nie trzeba cholera jasna,ja bym nie wytrzymala i napisala ze laskawie pani ma sie odpier......... a ten co nie ma odwagi porazka

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny tak was czytam i wiecie co aż szkoda słów na facetów , ja jestem sama od pół roku....mój ex niby "uczestniczył" w ciąży , bo byliśmy razem...ale raczej obecny był ciałem a nie duchem...zresztą nawet z płci dziecka był niezadowolony :szok:

reklama
Do góry