reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
no to sie nazbieralo:)
mloda u mnie tez jest norma przychodzenie poloznych bez zapowiedzi,i potem opisuje ten swoj smieszny wywiad,:)co do totka ja tez gralam ale juz mam gdzies nie mam szczescia ,wole malej kolorowanke kupic:))
krropelka ja to wogole nie kumam twojego ex.:) ale jak chce kupowac to niech kupuje,nie zbiednieje najwidoczniej a ciebie troche odciazy
justysia tak wlasnie czas przestac myslec o tym twoim ex ,bo teraz jestes wazna ty i malenstwo,pewnie przyjdzie moment ze bez jakis nerwow bedziesz o nim mowic ale teraz jak masz uwazac to lepiej daj sobie na luz naprawde
magda ja z moja corcia bylam w domku do 2 lat i byla masakra jak poszlam do pracy,caly blok slyszal ze ja wychodze z domu,a slowo mama ja slyszalam na dworzu,potem zaczely sie choroby i wogole,i zrezygnowalam z pracy,potem jak corcia byla juz madrzejsza tlumaczylam co chwile ze mamusia wychodzi i a chwile wroci,po jakims czasie zaczelo przynosic to efekty,ale nie raz plakalam,takie przywiazanie malenstwa z mama jest bardzo ogromne:-)
ewika gratuluje synka:) kolejny juz facet :))

Ostatnia edycja:
JA MAM PYTANKO? KTORA Z WAS DZIEWCZYNY ZALOZYLA NA N.K PROFIL??? JA Z MILA CHECIA POZNAM WAS WSZYSTKIE WIRTULANIE CHOCIAZ TAK,JAKBY CO PISZCIE NA PRIV.forum dla mnie to jedyne miejsce gdzie mam spokoj i zaufanie :-)wiec tu nie bede wrzucac zadnych fotek:) a tak fajnie ogladac dzieciaczki:)))

samasamotna, Maagda 2, czy nawet 3 tygodnie po porodzie to dla mnie mega expres, ja wróciłam po 2 miesiącach :sorry:

a potem przez dziadkow - przy ich to jak on tylko jeknie, to juz biegna do niego i zabawiaja go
agazoja u mnie jest to samo, tyle, że oprócz dziadków, moje dwie siostry, ale intensywnie z tym walczę i póki co są efekty :happy:

ja jestem w reszcie narodu, co mialy wszystki obok :) Jak to jest, ze zawsze, kiedy nie kupie ... czy ja, czy moi rodzice, kupon, to zawsze, ale to zawsze mam wszystko obok! jak jest 25, to ja mam 24 i 26 .... nie kumam tego
też zawsze mam wszystko obok :-p

dzięki za odpowiedzi, patrząc na to z dystansu (jednodniowego :-p) też dochodzę do wniosku, że on chce wybadać sprawę przed rozprawą, co nie zmienia faktu, że jestem przez to wszystko totalnie rozbita :hmm: ta kobieta dalej do mnie pisze, jedna z dzisiejszych wiadomości "on chce bardzo poznać swoje dziecko tylko nie wie jak zaczac to wszystko naprawiac". Szybko mu się kurna przypomniało, że ma dziecko. Fantastycznie, że mu się w ogóle o tym przypomniało. Chwilami mnie to przerasta... podobno za tydzień niby wraca do Polski, podejrzewam, że będę bała się wyjść z dzieckiem na spacer, żeby go nie spotkać...

Katerinka Ciezki przypadek, ciezki ..... jestem poczatkujaca, ale wydaje mi sie ze Twoj ex ma koncowke niedojrzalosci pospolitej ;-) koncowka objawia sie tym, ze z idioty robi sie jeszcze wiekszy idiota;-) moj ex jest na poczatku! Poczatek to debilizm pospolity polaczony ze schizofrenia oraz choroba malego umyslu ;-) No coz, zle trafilam :) Jak kazda z Was .... a powaznie to dobrze ze Ci rolki kupil :) To i tak za malo, zeby Ci sie zrekompensowac za wychowanie Synulka :) A buciki.... mam nadzieje ze nam sie tu pochwalisz :) Jaka melodyjke gra ten nocnik? Jeszcze o takim nie slyszalam ;-)
Przyszla Mama hmmm mysle ze Twoj ex ma poczatki niedojrzalosci pospolitej ;-):tak:
Ewika GRATULUJE SYNKA - FILIPKA :D
Bezsenna ja bym na Twoim miejscu sprawdzila czy tam w te ksiazki kamery nie wkucila, wiesz jakie sa te polozne, cholera wie co im do lba strzeli ;-) ja mam strasznie slaba pamiec :) Nigdy od razu nie pamietam co mam komu odpisac, tak jak mowisz juz sie wczesniej zdarzylo ze po jakims czasie odpisuje :) Bo jak mi sie przypomni to sie mnie juz trzyma kilka dni, az w koncu odpisze :) Super ze wracasz na uczelnie! Oby Ci sie udalo, z reszta nie ma co gadac, pod koniec ciazy udalo Ci sie zaliczyc egzaminy, to teraz tym bardziej :-)
Katerinka do Ciebie dalej przychodza polozne ? Kurcze kiedy one przestana nas nachodzic?

mloda az sie usmialam powialo filozofia ale czytalam 3 razy :-):-):-):-)
to kropelka dostala rolki i buty:)
a co do poloznych znam teraz z relacji kolezanek,nie ktore to wrecz przeklinaja ze pani wpada z ranca gdzie jest balagan i powinna dziecko ogladac ,ale wiesz oni potrafia:)
ravenalka ja ci wspolczuje,nie nawidze takich babsztyli ktore wtracaja nos gdzie nie trzeba cholera jasna,ja bym nie wytrzymala i napisala ze laskawie pani ma sie odpier......... a ten co nie ma odwagi porazka

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny tak was czytam i wiecie co aż szkoda słów na facetów , ja jestem sama od pół roku....mój ex niby "uczestniczył" w ciąży , bo byliśmy razem...ale raczej obecny był ciałem a nie duchem...zresztą nawet z płci dziecka był niezadowolony :szok:

reklama
Do góry