Justysia1989
Justysia1989
Chyba jak urodze to będę mósiała wyniesć się z domu bo ,brat mi dokucza psychicznie I dziś ryczałam przez niego a mam miec spokój!!!Więc długo nie najadę na spokojnym życiu (no:ani moje dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agazoja u mnie jest to samo, tyle, że oprócz dziadków, moje dwie siostry, ale intensywnie z tym walczę i póki co są efektya potem przez dziadkow - przy ich to jak on tylko jeknie, to juz biegna do niego i zabawiaja go
też zawsze mam wszystko obokja jestem w reszcie narodu, co mialy wszystki obok Jak to jest, ze zawsze, kiedy nie kupie ... czy ja, czy moi rodzice, kupon, to zawsze, ale to zawsze mam wszystko obok! jak jest 25, to ja mam 24 i 26 .... nie kumam tego
JA MAM PYTANKO? KTORA Z WAS DZIEWCZYNY ZALOZYLA NA N.K PROFIL??? JA Z MILA CHECIA POZNAM WAS WSZYSTKIE WIRTULANIE CHOCIAZ TAK,JAKBY CO PISZCIE NA PRIV.forum dla mnie to jedyne miejsce gdzie mam spokoj i zaufanie :-)wiec tu nie bede wrzucac zadnych fotek a tak fajnie ogladac dzieciaczki))