Witajcie, dlugo sie nie odzywalam ale mialam latania po lekarzach z malym, na szczescie wszystko jest ok, wogle nie mam na nic sily. Czytalam was na biezaco, i postaram sie wam jutro odpisac, dzisiaj juz nie mam sily, bo weszlam do domu 20 min temu.
Dwie noce temu Mikolaj spal od 20 do 6.30, az sama nie moglam w to uwierzyc, jednak to byla tylko jedna taka noc, ale wazne ze byla. :-)A tak poza tym to moj maluch nauczyl sie wiele w ciagu ostatnich tygodni, juz potrafi trzymac zabawki, dzisiaj kupilam mu grzechotke i sam ja trzyma i brzeczy. Super, az sie nie moge napatrzec.
Samasamotna masz super corcie, jest urocza,:-) a jak sie sprawuje, karmisz piersia? I jak wogle bycie mama? Ja pamietam ze pierwsze tygodnie to moglam wogle nie spac, tylko zajmowac sie malym i na niego patrzec, a jak dochodzisz do siebie po porodzie?
Agugucha gratuluje dobrych wiesci, synek super, ja pamietam kiedy sie dowiedzialam ze to chlopiec byl to luty i bylam taka szczesliwa.:-)
Justysia bedzie dobrze
ja tez mialam mega swedzenie brzucha, tylko ze mnie swiedzialo cale cialo a najgorzej to nogi i rece i plecy, koszmarne, ale mi pomoglo zmiana oliwki... dziwne. A tycie tyciem, po porodzie zmobilizujesz sie i schudniesz. Glowa do gory!:-)
Gjoasia ja do szpitala to mialam dwie walizki i dla malego pampersy chusteczki krem do pupy, pieluszki tetrowe, kocyk, rozek, ubranka, czapeczka i lapki niedrapki, dla siebie: koszule, reczniki, podklady poporodowe, podpaski, wode, ipod
komorka ladowarka dokumenty aparat poduszke poporodowa i co wazne mydlo bialy jelen. Chyba tyle.
Mloda ja okres to juz dawno temu dostalam, ale pierwszy moj okres to mial 11 dni, masakra i teraz mam juz kolejny, ale chyba juz mniej obfity bedzie, i dobrze, bo zwariowac mozna.
Bezsenna wybacz braku kontaktu. Twoj Kubus wyglada swietnie, ja jutro tez wkleje zdjecia.
Abundzu czytalam o incydencie na placu zabaw, eh, co za babsztyl, ja bym chyba pogonila taka, co sie czepia, jej sprawa, pewnie zazdrosna ze ty z malym sie tak swietnie bawisz, a ona nie
Nie lubie takich ludzi.
Katerinka to moze juz sie zbliza, skoro w takiej euforii jestes
Fajnie by bylo co?