Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
samasamotna dzielna z Ciebie dziewczyna śliczna córcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie! Ja tyle razy próbowałam sobie wyobrazić jak to będzie po porodzie i żadne, ale to żadne wyobrażenie nie było bliskie tego, jak się kobieta czuje, gdy już ma swoje maleństwo przy sobie. Żeby to poczuć trzeba niestety przemęczyć się te 9 miesięcy, a my w dodatku musimy się przemęczyć same. Ale efekt jest niesamowity!Justysia1989 nawet tak nie pisz , nosisz w sobie dziecko swoje dziecko , które za niedługo da Ci takie szczęście ze sprawy sobie nie zdajesz.. kiedy uśmiechnie się do Ciebie.. spojrzy.. myśl teraz tylko o nim .Nie denerwuj się bo Twoja dzidzia tez to odczuwa.
Bo ja już wcześniej widziałam zdjęcie Wikusi Na photoblogu ;-)Dobry tekst o robaczku wypier.dalaczkuBezsenna zmylilas mnie napisalas "Samasamotna Powtórzę się. Śliczna córeczka Taka jak Ty " a ja chyba kilka razy przegladalam 2 strony i szukalam gdzie Samasamotna wrzucila zdjecia Wikusi
Gratuluję Dzieciątko będzie miało mądrą Mamusię Bądź co bądź w dobrym momencie Ci się trafiła ciąża.ja się obroniłam tydzień temu więc już chociaż nikt mi nie zarzuci że nie dość że sama z dzieciakiem to jeszcze bez żadnej szkoły
Ja nie wiem, czy dobrze. Znam uczucie irytacji i nie jest zbyt fajne...Do tej pory ex mnie irytuje swoimi tekstami, zachowaniem. O tak wielu rzeczach nie ma pojęcia. Nie przeszedł ze mną ciąży, a teraz jest przy dziecku. Dziwne uczucie...Coś, co ja tak bardzo przeżywałam on sobie po prostu ominął.... Coraz bardziej irytuje mnie ten szczeniak.. ale to chyba dobrze nie??
Ja też rozmiar D. Przed ciążą tak samo. Nie lubię swoich cycków, bo wg. mnie są za duże i już wcześniej miałam zwis, a co dopiero po ciąży i karmieniu...Śmieję się, że cyca mam większego niż głowa mojego dziecka :] Widzisz, u mnie był na początku kryzys z karmieniem, ale się wszystko dobrze ułożyło i teraz karmię nawet przez sen ;-)Mam nadzieję, że i Tobie się uda tym razem =)bezsenna,mloda podziwaim was za karmienie,ja sie najbardziej boje powtorki z rozrywki,czyli zapalenia piersi!!! jak sobie przypomne masakra,a jeszcze z moimi cyckami rozmiaru D ach /ale mam laktator w razie cos.
Specjalnie na Twoje życzenie zdjęcia zamieszczam ;-)No owszem, bo to były 2 różne osoby. Teraz wracam do siebie, pod względem psychicznym jest już tak jak przed ciążą, a nawet lepiej
bezsenna Ty naprawde jestes wzorem 100% przemiany. mysle, ze wszytskie przyszle mamusie powinny poczytac Twoje posty z ciazy i te teraz . bo to jakby dwie rozne osoby pisaly . teraz jestes mamusia pelna geba i widac, ze az Cie duma rozpiera na mysl o Kubulku. co skad innad nie dziwi mnie ani odrobine, bo jest z niego super facecik :-). a moze jakies nowe zdjecie??
Nie zabierze Ci dziecka. Wiele z nas przerabiało podobne groźby. Im się w głowach pier.doli i już nie wiedzą, co gadać, więc gadają takie głupoty. Nie przejmuj się exem, w tym wypadku nic nie da mu to, że ma znajomości.I znowu załamka.. a już myślałam że będzie się układać !!! ;(((( mój ex stwierdził że mnie zgnoji jesli bedzie chcial i jak tylko pstryknie palcem to mi to dziecko zabierze i zrobi ze mnie wariatke. A uwierzcie że może bo ma takie znajomości wszędzie szpitale sąd policja lewe interesy itd. TAK BARDZO SIE BOJE!! a jesli chodzi o jego slub to jest to podobno prawda bo jego pinda jest tez w ciazy ... PIEKNIE POPROSTU PIEKNIE