Moje dziecko jest marudne. Chyba odziedziczył to po mnie :]Bezsenna jak tam Kubus? Lepiej juz spi w nocy? Co w koncu postanowilas ze studiami?
Wracam na studia.Mam z kim zostawić małego i u nas zawsze jest jeden dzień wolny, więc może nie będzie tak źle. W dodatku można sobie samemu ułożyć plan, tylko jeszcze pomyślę, czy lepiej upchnąć jak najwięcej przedmiotów jednego dnia, czy lepiej mniej i sobie rozłożyć na 4 dni.
Mam pytanie. Gdzie się odbiera pesel?
Tak. Był potrzebny mój akt urodzenia. Dałam oryginał i oni sobie skserowali. Był jeszcze potrzebny mój dowód i exa.bezsenna jak bylas w urzedzie stanu cywilnego czy byl potrzebny twoj akt urodzenia?????? bo ja czytalam jakie dokumenty do rejestracji dziecka i tam tak pisze, a ja sie urodzilam w inny miescie niz teraz mieszkam i bym musiala tam jechac,jak to prawda.
A jak przebiegał Twój poprzedni poród? Cesarka, naturalnie? I czy wody Ci odeszły, czy zaczęło się od skurczy? Ciekawa jestem bardzo jak to jest. Mojej mamie przy mnie odeszły wody, a przy bracie zaczęło się od skurczy.Fajnie, że jesteś tak pozytywnie nastawiona Jak rodziłaś córeczkę to byłaś w moim wieku. Bardzo ciężko było? Pracowałaś, uczyłaś się? Sorry za tyle pytań, ale bardzo mnie ciekawią te kwestie, bo dobrze sobie radzisz i nie przejmujesz się facetami