reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
sama samotna trzymam kciuki :)))Oby poród był szybki i bezblesny:)Wracaj szybko do nas:)
Sama100 moim zdaniem rodzice będę się cieszyc mimo wszytko przeciez to wnuczek i wogóle A ztowim byłym to totalny koniec?a moż cos jeszcze bedzie?
Pomysle nad tymi prazentami co mnie naprzekupywałam mam je w dupie poprsotu !!!Jestem biedna ale takich drogich zeczy nie będę trzymac Zawsze mi było głupio bo prezenty to nie miłosć ,miłość to tez nie zanczy zakochanie Zakochanie szybko przemija !Nie potrafie nikomu ufac !Powiem wam bo mnie to dręczy tu nie chodzi mi odziecko bo ono nie jest dla mnie problemem ,przeszkodą ja sie cieszę mimo wszytko:)

TYlko ja byłam z ex i z nim było pierwszy raz i po 3 latach pojawiło sie dziecko a on sie odwraca i skad mogę wiedziec czy mi dupy nie obrabia????czuje się brudna :(Tak jak ktoś mi powiedział był ze mną dla sexu słowa kocham były nie szczere to boli a po drugie po huj mnie ciagnął do ołtaza bo co ten dziadowski pierscionek który żuciałam mu pod nogi z krzykiem jak mi zrujnował życie !Wiem jedno i proboszcz mi to powiedział ze kiedyś ex przejży na oczy ale będzie za puzno ,bogactwo mu nie pmoze !BO pieniądze daja mu szczęscie !Nie pozwoliłabym zeby dotykał moje dziecko brzydze się nim moje dziecko zostało odepchnięte przez bydlaka i przez niego może byc czasem smutny moje dziecko ale nie pozwole mu cierpiec i zabrac mi dziecka wolałabym sie zabic niz dziecko takim bydlakom oddac !Ja powiedziałam ze jak przy porodizie mi się cos stanie to mama i brat muszę mi dziecko wychoiwac i nikom nie oddac!Bo wiecie jak to w życiu dziś chodze jutro mogę leżec:(Całe nasz etakie życie ,walka!Dobranoc kochane jutro będę tez z wasmi :))))))))Buziaki dla was wszytkich :)

Od 12 była w szpitalu i robili jej rozwarcie, ale urodziła przez cesarkę. Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie, bo po cesarce ciężko potem jest...

Asuzana Widzę, że Twoja Paulinka ma już pół roku! :)

Tak Paulisia dzisiaj skonczyła pół roczku :tak: ale szybko leci sama zobaczysz :-) teraz jeszcze jak pracuję to wszystko leci z szybkością błyskawicy i tylko żal mi że spędzam z córciami tak mało czasu. W sumie z Paulinką jestem w ciągu dnia tylko po 4 godzinki bo dosyć wczesnie chodzi spać więc moge sobie na nią tylko popatrzyć. Brakuje mi jej okropnie bo jednak ostatnie pół roczku spędzałam z nią 24 godziny na dobę a teraz tak pusto okropnie. Ale coż ... życie ... pracować trzeba bo dziewczynki muszą mieć wszystko co trzeba :-)
Dzisiaj nawet udało nam sie pospacerować w parku bo taka ładna pogoda była że żal nie skorzystać :-)
Acha i jak będziesz rozmawiać z Łucją to bardzo Cię proszę serdecznie ją pozdrów i pogratuluj córeczki :-) dzielna z niej mamusia :-) czekamy z niecierpiwością na fotki Wiki ;-)

Załączniki

• DSC00755.jpg
    DSC00755.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry