katerinka111
Fanka BB :)
Witaj na forum a czemu ty sie czujesz jak idiotka??nas tu wszytkie spotkalo to samo a co jeden facet to gorszy od drugiego a wszytkich ich laczy debilizm i brak inteligencji i przystosowania do zycia .Witajcie Dziewczyny!
Piszę bo potrzebuję wsparcia. Właśnie się dowiedziałam, że mężczyzna z którym planowałam przyszłość to drań i oszust. Samo to, że zostawił mnie w 6 miesiącu ciąży nie jest najgorsze, najbardziej przeraża mnie to ile przez niego mam długów do spłacenia! Byłam taka głupia! Tak bardzo się boję jak dam radę sama z długami i z maleńkim Kubusiem??? Nie mam pomysłu żeby z tego wyjść. Wstyd mi przed rodziną bo oni nigdy go nie lubili i mówili mi, że mam mu nie ufać, ale ja chciałam być mądrzejsza. I teraz mam. Kredyt, raty i obciążone karty kredytowe. Zupełnie nie wiem jak się pozbierać. Jak załatwiać sprawy, żeby jakoś z tego wybrnąć. Czuję się jak totalna idiotka...
ja tez czekam na kubusia ale widzisz to moje drugie juz dziecko i tzreba dac sobie rade,u mnie stan konta jest nie raz ponizej krytycznej ale nie mozna sie zalamywac i robic sobie dodatkowych stresow,
piszesz o dlugach wszystko jest na ciebie? ze jest az tak zle.mozna przeciez jakos umozyc czesc czy rozlozyc na raty,poradz sie jakiegos prawnika bo nie wiem jak to jest u ciebie,
wiem ze to nic ze to slowa ale mysl o sobie i malenstwie,
bezsenna ja mojego wczoraj jak widzialam to normalnie szok,tak machal raczkami ,wkladal palce do buzi,poliki ma pulchne i temperament za mama jeszcze troszke i bedzie z nami,
kropelka ja tam u ciebie? spokoj z ex czy dalej ma facet filmy