reklama
samasamotna
Fanka BB :)
mloda szczerze to czuje sie corazgorzej. jestem z kazdym dniem coraz bardziej zmeczona ciaża. bola mnie krzyze nie moge spac w nocy a w dzien spie do poludnia. kregoslup mnie boli jezuu ale nie bede sie uzalac nad soba bo wyjdzie ze jakas panikara jestem
katerinka a ty uwazaj teraz na siebie i duzo odpoczywaj zebys za wczesnie malenstwa nie urodzila
katerinka a ty uwazaj teraz na siebie i duzo odpoczywaj zebys za wczesnie malenstwa nie urodzila
acha, bezsennej juz gratulowalam, ale dziewczyny wszystkie te Wasze maluchy sa takie śliczne i slodkie... Mam wrażenie, że jak one w końcu wychodzą na świat to robi się trochę lżej emocjonalnie. Bo w końcu przestaje sie myśleć tylko o ex (tak jest w moim przpadku-non stop) i jest się baaardzo zajętą.
Katerina ściskam Cię i jestem z Tobą myślami trzymając kciuki żeby MAleństwo jeszcze siedzialo w brzuchu, ale chyba wszystkie musimy zdawać sobie sprawe z tego, że możemy rodzić wcześniej z nadmiaru emocji. Oby nie!
mamusia2009
Zaciekawiona BB
Witam dziewczynki
Bezsenna do cholery poryczalam sie czytajac Twoj opis porodu, a juz wyznanie do mamy sciska mnie w gardle do teraz!!:-):-) Bylas i jestes bardzo dzielna i ciesze sie, ze ex Ci pomaga i mam nadzieje, ze sie to nie skonczy. Bardzo fajnie, ze masz juz do tego dystans. Tak trzymaj!! Kubulek slodziudki i kochaniutki
Katerinka uwazaj na siebie!!
Mloda NIkos jest sudowny normalnie milosc mnie dopadla, az by sie chcialo ucalowac
WItam kolejna samotna mamusie - przepraszam ale nie pamietam nika
Kitta - idz do innego lekarza, uwazam, ze usg dopochwowe moze wczesnie wykryc ciaze, u mnie wykazywalo juz w 4 tygodniu
Bezsenna do cholery poryczalam sie czytajac Twoj opis porodu, a juz wyznanie do mamy sciska mnie w gardle do teraz!!:-):-) Bylas i jestes bardzo dzielna i ciesze sie, ze ex Ci pomaga i mam nadzieje, ze sie to nie skonczy. Bardzo fajnie, ze masz juz do tego dystans. Tak trzymaj!! Kubulek slodziudki i kochaniutki
Katerinka uwazaj na siebie!!
Mloda NIkos jest sudowny normalnie milosc mnie dopadla, az by sie chcialo ucalowac
WItam kolejna samotna mamusie - przepraszam ale nie pamietam nika
Kitta - idz do innego lekarza, uwazam, ze usg dopochwowe moze wczesnie wykryc ciaze, u mnie wykazywalo juz w 4 tygodniu
reklama
witajcie serdecznie,
Katerinka ja również trzymam kciuki... jednak wierzę że wytrzyma maleństwo do końca:-)
Ja nie wytrzymałam i znowu test zrobiłam - i znowu pozytywny... chyba nadal uwierzyć nie mogę a zobaczę coś na ekranie dopiero za dwa tygodnie. Teraz tak mi spieszno a potem pewnie dość będę miała Póki co staram się o tym nie myśleć za często i żyć jakby nigdy nic (no prawie) a za was w między czasie trzymam mocno kciuki
Katerinka ja również trzymam kciuki... jednak wierzę że wytrzyma maleństwo do końca:-)
Ja nie wytrzymałam i znowu test zrobiłam - i znowu pozytywny... chyba nadal uwierzyć nie mogę a zobaczę coś na ekranie dopiero za dwa tygodnie. Teraz tak mi spieszno a potem pewnie dość będę miała Póki co staram się o tym nie myśleć za często i żyć jakby nigdy nic (no prawie) a za was w między czasie trzymam mocno kciuki
Podziel się: