reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Katerinka dziekujemy :) uwazaj tam na siebie, przy tych upalach pewnie ciezko wyrobic :/ mam nadzieje ze Kubus jeszcze tam troche posiedzi w tym brzuszku :)

reklama
W koncu jestescie dziewczyny. Ja wstalam dzis rano, ale potem zasnelam ogladajac tv. Nie czuje malego w ogole, ale moze to normalne, ze raz go czuje raz nie, bo jeszcze wczesne tygodnie i malutki jest.

mloda szczerze to czuje sie corazgorzej. jestem z kazdym dniem coraz bardziej zmeczona ciaża. bola mnie krzyze nie moge spac w nocy a w dzien spie do poludnia. kregoslup mnie boli jezuu ale nie bede sie uzalac nad soba bo wyjdzie ze jakas panikara jestem :(:-D
katerinka a ty uwazaj teraz na siebie i duzo odpoczywaj zebys za wczesnie malenstwa nie urodzila:(

acha, bezsennej juz gratulowalam, ale dziewczyny wszystkie te Wasze maluchy sa takie śliczne i slodkie... Mam wrażenie, że jak one w końcu wychodzą na świat to robi się trochę lżej emocjonalnie. Bo w końcu przestaje sie myśleć tylko o ex (tak jest w moim przpadku-non stop) i jest się baaardzo zajętą.

Katerina ściskam Cię i jestem z Tobą myślami trzymając kciuki żeby MAleństwo jeszcze siedzialo w brzuchu, ale chyba wszystkie musimy zdawać sobie sprawe z tego, że możemy rodzić wcześniej z nadmiaru emocji. Oby nie!

Witam dziewczynki

Bezsenna do cholery poryczalam sie czytajac Twoj opis porodu, a juz wyznanie do mamy sciska mnie w gardle do teraz!!:-):-) Bylas i jestes bardzo dzielna i ciesze sie, ze ex Ci pomaga i mam nadzieje, ze sie to nie skonczy. Bardzo fajnie, ze masz juz do tego dystans. Tak trzymaj!! Kubulek slodziudki i kochaniutki

Katerinka uwazaj na siebie!!

Mloda NIkos jest sudowny normalnie milosc mnie dopadla, az by sie chcialo ucalowac

WItam kolejna samotna mamusie - przepraszam ale nie pamietam nika

Kitta - idz do innego lekarza, uwazam, ze usg dopochwowe moze wczesnie wykryc ciaze, u mnie wykazywalo juz w 4 tygodniu

reklama
witajcie serdecznie,

Katerinka ja również trzymam kciuki... jednak wierzę że wytrzyma maleństwo do końca:-)

Ja nie wytrzymałam i znowu test zrobiłam - i znowu pozytywny... chyba nadal uwierzyć nie mogę a zobaczę coś na ekranie dopiero za dwa tygodnie. Teraz tak mi spieszno a potem pewnie dość będę miała:eek: Póki co staram się o tym nie myśleć za często i żyć jakby nigdy nic (no prawie) a za was w między czasie trzymam mocno kciuki

Do góry