reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

samasamotna cos sie stalo?

ania nikt krzyczec nie bedzie, musisz sie zastanowic czy warto ryzykowac. zastanawia mnie dlaczego Ciebie posyla do psychologa a nie swojego synka. wiesz dlaczego nie odbierali od Ciebie telefonow? Co nagle sie u nich zmienilo,ze zechciala sie z Toba spotkac? POwiedziala Ci dlaczego wyslala do swojego synka takiego smsa, ze nie musi byc z Toba?

reklama
gjoasia nic sie nie stalo poprostu wszytsko mnie denerwuje nie mam sił:( ;/

jestem wsciekla na wszytskich nawet na siebie;/
nie poddawaj sie, pogoda tez z pewnoscia Ci nie sluzy. Jak widze co sie dzieje za oknem i ogladam tvn24 to mnie ciarki przechodza!!!
kochana masz dzisiaj kiepski dzien, mam nadzieje, ze jutro obudzisz sie w lepszym nastroju

nom napewno gjoasia :) jeszcze jestem tempa inie umiem zainstalowac kabla usb do telefonu ehh..=// jakies oprogramowania sterowniki nie umiem ;.///
nie jestes tempa tylko w ciazy:)) z tymi kablami tez mam problemy, wiec nie Ty jedna:)
dzisiaj w aptece jak kupowalam leki to trzy razy sie pytalam farmaceutki o dawki z recepty, w koncu babeczka mi popisala na pudelkach co i jak mam brac:) tez podsumowalam to, ze to efekt ciazy, usmiechnela sie i po sprawie

ja w tych sprawach komputerowych kablowych itpe zawsze bylam tempa:D nie umiem tego zrobic i pewnie nie zrobie wrrrrrrr=//// jutro jeszcze bede probowac moze mi sie jakims cudem uda..ale mnie to wkurzylo i jestem zla na wszytskich:D:D:D
bezsenna napisala mi smsa ze wlasnie lezy sobie ze swoim synkiem glaszcze go i jest szczeliwa.ale jej zazdroszcze tez bym juz chciala :D:D

ja w tych sprawach komputerowych kablowych itpe zawsze bylam tempa:D nie umiem tego zrobic i pewnie nie zrobie wrrrrrrr=//// jutro jeszcze bede probowac moze mi sie jakims cudem uda..ale mnie to wkurzylo i jestem zla na wszytskich:D:D:D
bezsenna napisala mi smsa ze wlasnie lezy sobie ze swoim synkiem glaszcze go i jest szczeliwa.ale jej zazdroszcze tez bym juz chciala :D:D
a jak czuje sie psychicznie? rzeczywiscie jest lepiej i nie mysli sie o calej sytuacji? pisala do ex, ze juz jest szczesliwym tatusiem? pozdrow ja i usciskaj!!!

z tego co pisze to jest bardzo szczesliwa:))) ciesze sie ze juz jest po bo ostatnio nie bylo i niej za kolorowo :( mam nadzieje ze Kubus da jej posiedziec z nami czesto na forum jak wroca do domku;p

z tego co pisze to jest bardzo szczesliwa:))) ciesze sie ze juz jest po bo ostatnio nie bylo i niej za kolorowo :( mam nadzieje ze Kubus da jej posiedziec z nami czesto na forum jak wroca do domku;p
zajebiscie sie ciesze, ze najgorsze juz za nia:))) wymeczyla sie biedna nie ma co gadac.
a wiesz cos na temat jej ex, wie juz?

reklama
Do góry