reklama
katerinka111
Fanka BB :)
tak ale w razie smierci ich dziecko nabywa rente a tak nie udowodnisz nic,ja juz tam wole na zapas cos miec,oni nie mysla o nas to ja tez nie bede myslec
mi sie nie udalo tez zalatwic paszportu bo sie nie zgadza,a wszelkie inne sprawy przedszkole szpital zalatwiam jako samotna matka i nie mam z nim kontaktu
mi sie nie udalo tez zalatwic paszportu bo sie nie zgadza,a wszelkie inne sprawy przedszkole szpital zalatwiam jako samotna matka i nie mam z nim kontaktu
Ostatnia edycja:
jesli jest uznany jako ojciec to i tak meldunek ma przy tobie.
dla mnie najwiekszym problemem bylo zalatwienie paszportu dla Piotrusia, ale byly maz w koncu wyrazil zgode i jest ok. nie spotkalam sie jeszcze, ze potzrebowalam gdzie indziej jego zgody. sama zapisywalam dziecko do zlobka, tak samo do przedszkola. teraz w szpitalu tez sama zalatwiam wszystkie sprawy, a ojciec ma przeciez pelna wladze rodzicielska tak samo jak ja
dla mnie najwiekszym problemem bylo zalatwienie paszportu dla Piotrusia, ale byly maz w koncu wyrazil zgode i jest ok. nie spotkalam sie jeszcze, ze potzrebowalam gdzie indziej jego zgody. sama zapisywalam dziecko do zlobka, tak samo do przedszkola. teraz w szpitalu tez sama zalatwiam wszystkie sprawy, a ojciec ma przeciez pelna wladze rodzicielska tak samo jak ja
poczytalam o ruchach dziecka w necie i podobno jak dziecko ma polozenie posladkowe to ruchy sa mniej wyczuwalne bo raczki i nozki skierowane sa na kregoslup. tylko, ze ja juz wcale nie czuje malego. cos mi sie wydaje, ze noc mam z glowy
katerinka111
a tego nie wiedzialam,ale wiesz co moja mala bardzo sie malusio ruszala nie czulam prawie wcale a bylo dobrze,i wtedy tak lekarze nie dbali chyba bo mowili spokojne malenstwo, a teraz po tylu latach jak przechodze po raz drugi to jest zupelnie inaczej wszystko
gjoasia a moze ty sie powinnac polozyc nie kazal ci lezec ? maly sie uspokoi moze i bedziesz czula co
kita dobranoc
gjoasia a moze ty sie powinnac polozyc nie kazal ci lezec ? maly sie uspokoi moze i bedziesz czula co
kita dobranoc
dobranoc i powodzenia jutro, trzymam kciukiDobranoc dziewczyny, spokojnej nocy...
reklama
katerinka111
to ja nie wiem co mam ci poradzic,w kazdym razie nie denerwuj sie.a nocy nie zarywaj calej bo musisz miec pzreciez sile a maly tez odpocznie,katerinka wlasnie nie kazal mi lezec
ja nie dlugo uciekam bo maly chyba naprawde nie lubi jka siedze dlugo przy kompie zaczyna wygibasy i daje mi kopy po zebrach.a rano musze o 8 wstac
kurde ale czyms z dworu zalatuje jak ja uwielbiam tera ztakie zapachy normlanie szok a u mnie dalej nie ma czym oddychac
cisza sie zrobila dobranoc
Ostatnia edycja:
Podziel się: