reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Taaa ... Kiedy płód jest mniejszy niż to wynika z daty ostatniej miesiączki jest takie prawdopodobieństwo oczywiście lekarz nie mówi od razu że kaplica bo teoretycznie zawsze może być że ciężarna poda mylną datę ale cudów nie ma!
Będę się jutro modlić chyba od rana pierwszy raz w życiu...

A temu fiutowi to urwać przy samej dupie a potem zapomnieć że istniał (wiesz co to już trzeba być zwierzęciem - nie obrażając zwierząt)

kita my sie pomodlimy z toba i musisz wierzyc ze bedzie dobrze i nie ma innej opcji , my tu tez strachy o nasze malenstwa przechodzimy a juz widzisz tygodniami jestesmy o wiele dalej .mi tez grozilo poronienie i to jeszcze nie dawno to tego bym chyba zatukla z nerwow za taki los,
gjoasia miejmy ich gleboko w duuu ................

kitta na mojej pierwszej wizycie wyszlo, ze mam 3 pecherze plodowe, pozniej sie okazalo, ze 2 sie wchlonely i zostal jeden. patrzac na moja obecna sytuacje to przykre co powiem, ale dobrze sie stalo, bo jakby miala byc trojacza ciaza to bym sie chyba zabila

o matko boska...........
u mnie najpierw byl pecherzyk potem zniknal i znowu byl,3 razy usg nie wykazywalo ciazy az w koncu trafilam na fajnego lekarza i sie dowiedzialam jest pani w 3 miesiacu i jak zobaczylma na 4d mojego brzdaca to szalalam z radosci,
a mowili mi o dziecku moze pani zapomniec
wiesz gjoasia to chyba dar od boga te nasze dzieciaczki:);-)

reklama
katwrinka no do cholery musi to byc jakis dar bo inaczej nie umiem sobie wytlumaczyc tej sytuacji. nic nie dzieje sie bez przyczyny, wiec juz kiedys pisalam, ze moze nasze dzieciaczki maja jakas misje tu na ziemi, ze zniosly tyle zlych emocji juz na samym poczatku swojego istnienia

Do góry