reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

gjoasia wlasnie tak a moj ex sie na mnie jeszcze nie dawno obrazil jak mu napisalam po wizycie w szpitalu,nasz syn jest dzielnym dzieckiem i chce byc ze mna skoro tyle wytrzymuje i chce zyc i ja zrobie wszystko zeby donosic ...i tak zrobie a on niech spada na szczaw

reklama
no to fakt ale jak mu cos pisalam jak mnie traktuje ze zachowuje sie jak hu,, i wogole to z wielka obraza wlasnie jakim prawem ja go tak oceniam .normalnie KON BY SIE UŚMIAL JAKIM PRAWEM:baffled:

Maja to do siebie że znikaja albo cos załatwo ich spławić.
Kurcze aż mnie brzuch z bulwersacji zabolał...
Dzieciaczki mają misję ale to kurcze dzięki ich wspaniałym mamom.

kita bez nerwow.emocja na bok,musimy sie nauczyc wyrazac bezuczuciowo zeby na nasze malenstwa to nie wplywalo,ale jak tak jade na ex to mi lepiej :happy:

nie martw sie i nie denerwuj, na poczatku ciazy musisz bardzo na siebie uwazac i byc dobrej mysli. zobaczysz wszystko bedzie dobrze

reklama
o kochana jak bym szczesliwa z nim byla to tu bym miejsca nie znalazla,corcia ma tate wpisanego tez
ja w akt urodzenia go wpisze w razie co ale nazwisko bedzie mial moje maly

Do góry