reklama
katerinka111
Fanka BB :)
gjoasia az sie usmialam fajnie ze ktos chce ze mna siedziec
no dobra jeszcze posiedze,zjem kolacje przy kompie, no to fajnie bys miala jka fajna kobieta jest,moze sie uda,a ja na twoim miejscu bym zadzwonila i sie spytala,przeciez nie chcesz z nim gadac tylko z nia,ja zaryzykowalam z rodzicami ex i nie zaluje uwierz.pewnie do teraz by boga ducha ludzie nie wiedzieli
no dobra jeszcze posiedze,zjem kolacje przy kompie, no to fajnie bys miala jka fajna kobieta jest,moze sie uda,a ja na twoim miejscu bym zadzwonila i sie spytala,przeciez nie chcesz z nim gadac tylko z nia,ja zaryzykowalam z rodzicami ex i nie zaluje uwierz.pewnie do teraz by boga ducha ludzie nie wiedzieli
Ostatnia edycja:
katerinka111
nie ma sprawy to ladnie zapytaj ex,dostanie gula ze chcesz z ciocia rozmawaic a nie z nim,no co my tez musimy byc tak troszke wredne:-)
katerinka111
mi sie ex odgrazal bog wie co jka pojde powiedziec a ani sie slowem nie odezwal,bo rodzice tak zareagowali bo sie pewnie bal sam powiedziec, i sie zdziwil biedak bo nawet po tyle latach nie zna swoich rodzicow
Ach dzięki jakoś do przodu. Teraz jakby każdy dzień jest jakiś trudniejszy. To dopiero mój drugi od dobrej wiadomości... zaczynam pić soczki i takie tam wygłupy robię. Ogólnie zwala się wszystko bo ciężko z pracą, trzeba informować rodzinę powoli przynajmniej tę najbliższą bo z całą resztą czekam do końca pierwszego trymestru. Raz już straciłam i jakoś trudno byłoby mi znieść te spojrzenia i gadanie po raz drugi...
Poza tym gorąco u was też?
Poza tym gorąco u was też?
katerinka111
kita u mnie nie ma czym oddychac ja plywam ja tam informowalam kogo trzeba a reszta sie dowie jak urodze,nie ma u mnie w rodzinie takich zwyczajow mowienia o wszytkim
reklama
Wiecie z tymi rodzicami to naprawdę ciekawa sprawa. Jedni fajniejsi inni mnie ale kurcze ja mam jakoś pecha do takich podobnych do synusia i jeszcze jemu podległych - rozumiecie na rozkazy... Ojciec woli się nie wtrącać mam odwraca głowę jak się coś złego dzieje. Kaplica!
może wy macie więcej szczęścia...
może wy macie więcej szczęścia...
Podziel się: