czesc dziewczynki :-)
przede wszytskim
Penegiryka GRARUUUUULACJE!!!
Emejj wypowiem sie najszczerzej jak potrafie chocby mialo zabrzmiec brutalnie. Twoj facet Cie zdradzal przez m-c. potem porzucil w ciazy dla innej.
ktos kto zdradzil raz zdradzi i drugi a hyz zwlaszcza, ze to nie byla jednorazowa wpadka po pijanemu. czym mozna usprawiedliwic fakt, ze facet zostawia swoja kobiete noszaca jego dziecko? moim zdaniem niczym... i tez powiem tak - jesli umial to zrobic raz to jaka gwarancja, ze nie zrobi poraz drugi? nawet jesli to noe bedzie takie calkowite odejscie, to duze szanse, ze bedzie uciekal z domu na cale dnie.
slub? powtorze tu czyjes zdanie: czemu zaraz slub? tekst o slubie to moim zdaniem jawiekszy zamydlacz oczu. a dla niektorych slub nic nie zmienia. dalej sa kawalerami na wolnosci...
podejmiesz decyzje jaka chcesz. bo to Twoje zycie i decyzja tez musi byc calkowicie Twoja. chcesz dac mu szanse? ok. ale nie decyduj sie zaraz na slub. daj i sobie i jemu czas. jemu- by udowodnil nie tylko slowna deklaracja, ale i czynem, ze cos przemyslal i chce sie zmienic i przede wszytskim czy potrafi. a sobie - by uzyskac pewnosc, ze dobrze robisz.
slowa tak wiele znacza jesli rania, ale zupelnie nic jesli obiecuja...
moj ex tez chcial wrocic. lzawym wzrokiem snul wizje o szczesliwej rodzinie, drugim dziecku. dalam sobie i jemu czas. w sumie dosc szybko pokazal, ze nie zasluguje na zadna szanse.
moze u Ciebie bedzie inaczej. ale daj SOBIE szanse na spokojna ocene tego
samasamotna bylam pewna, ze gdzies sie dobrze bawisz u rodziny a Ty w szpitalu... uwazaj na siebie i Malutka. odpoczywac mi prosze.
bezsenna Penegiryka urodzila a Ty czekalas az zrobi to pierwsza. teraz juz nie masz wymowki wiec kto wie kto wie? ;-)
a ja odwiozlam mojego synusia wozeczkiem do babci. czekala tam na niego masa atrakcji, ze nawet nie zdarzyl zatesknic za mamusia. ale mamusia teskni juz za nim
. a teraz juz od dawna grzecznie spi.