reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

dzieki gjoasiazmartwilam sie bardzo po wizycie ak gin powiedziala ze jest nie dobrze ale juz jest lepieji mam zamiar duzo odpozywac zeby jak najdluzej wyrzymala malutka w brzuszku:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny,

Panegiryka dziś o 12:40 urodziła córeczkę!
:-):-):-)

Gratuluję :* Byłaś bardzo dzielna =)

Ostatnia edycja:
Panegiryka gratuluje Coreczki! w koncu sie Marysia zdecydowala zobaczyc jak jest poza brzuszkiem Mamusi :)

Bezssenna tak jak sie umawialyscie z Panegiryka najpierw Marysia, potem Kubus. Moze Kubus poczeka do poniedzialku (by minela niedziela, i nielubiana data)wybierzesz wyniki i sie zacznie??
Samasamotna dobrze ze wszystko sie szczesliwie skonczylo. sorry ale masz nauczke zeby od razu isc do lekarza jak cos boli. ja tam wole pojsc dwa razy do lekarza moze i wyjsc na panikare niz potem zalowac. pamietaj mi i w szpitalu mowili i moj lekarz gin i ten ktory bylam prywatnie ze skutkiem skurczy jest to ze szyjka macicy sie skraca, a i ta szyjka nie boli jak sie skraca. a ty mialas kilka dni te skurcze i nospa ci nie pomagala............

Krropelka widze ze u Ciebie sie dobrze uklada: sprawa z pobytem zalatwiona, na pewno jestes spokojniejsza. Oby tak dalej prawda?tego zycze.

pisalyscie duzo o rodzicach exow. jego rodzice nie wykazuja zainteresowania. nie traktowali mnie dobrze ja sobie nie pozwolilam by mnie poniewierali. i niech tak bedzie przynajmniej stresow mniej. moze gdyby mi pomagali byli mili, to pozwolilabym dziecku na kontaktu z nimi, moze pozniej zmienie zdanie. ale na ten moment nie chce by sie widywali z dzieckiem.

ciekawe co porabia abundzu?dawno nie zagladala.

czesc dziewczyny wlasnie wrocilismy z zakupow,i znowu siata dla kubusia nie moglam sie oprzec tym promocjom
emejl ja wlasnie wczoraj z dziewczynami przerabialam moj przypadek,ja tam nie popuszcze chociazby mi slub auto i koroen dal niech spad ana drzewo,zdradzil cie raz nie oszukujmy sie zrobi to drugi raz a jescze troche tygodni przed toba zajebista masz kolezanke ktora robi cos takiego kobiecie w ciazy
bezsenna moj ex ma 35 lat i rozum jakiejs malpy:)
krropelka to dobrze ze twoj ex jest na kazde zawolanie
samasamotna oj to dbaj o siebie teraz najlepszy czas dla dzidzi,moj tez juz jest glowka do dolu,
panegiryka GRATULACJE DLA MAMUSI :-)

katerinka ja wczoraj bylam na zakupach i tez nie moglam sie opanowac. kupilam dla malej szlafroczek. szybciutko z niego wyrosnie. ale nie moglam sie oprzec. :)
chyba ty wspominalas ze wybieracie sie po hulajnoge? kupiliscie?
emejj ja sie pytam po co odrazu slub?slub mozna wziac zawsze. poczekaj poobserwuj jak sie zachowuje,najpierw niech pokaze ze naprawde jest odpowiedzialny. moj ex tez byl ze mna na usg, ja poszlam jeszcze z lekarzem rozmawiac, a on patrzyl z niedowierzaniem na monitor. bylo mi bardzo milo patrzec na jego wyraz twarzy. ale to niepomoglo i niestarczylo jemu aby stawic czolo problemom.

mloda1
co u Ciebie?daj dzieciakom na lody i popisz cosik na forum :)

anowi nie trafilismy na taka hulajnoge jaka chciala mala czyli rozowa,wiec powiedziala ze poczeka i dostala bielizne,
akurat w 5-10-15 byla wyprzedaz i np,spiochy byly z 32 na 10 zl.wiec pach do koszyka,no i kaftaniki i wogole,wyszlam z siata aleduzo zaoszczedzilam,
no mloda pewnie juz ma dosc dzieci i glowa pelna od nich
emejj a z tym slubem to wogole to sie zastanow,zaciagnie cie do oltarza i potem ty bedziesz z dzieckiem w domu siedziec a on swoje bedzie robil

Ostatnia edycja:
katerinka ja to wole juz kupic Malutkiej, niz sobie :) ja mam zamiar jechac do rzeszowa za kilka dni to podejde do 5-10-15 ogladne te spiochy :) napisz gdzie jeszcze bylas w sklepach dziecieych. u nas jest taki sklep cenowa bomba wyprzedaja akurat teraz z wiosny ciuchy dzieciece i kupilam takie grubsze pajace i skarpetki.....
tak sie zastanawiam do rzeszowa jade autem do 1,5godziny w jedna strone. bede robic odpoczynki ale czy to nie zaduzo? zobacze jak sie bede czuc dzien wczesniej
gjoasia a ty jak sie czujesz po tych 400km za kolkiem?odpoczelas juz?

reklama
anowi ja na zakupy w jedna strone jechalam godzinke i jak wysiadlam to robilam sobie pzrerwy na lawce jaka byla:) no akurat teraz w 5-10-15 jest duz przecena,bylam w jednym to mieli ful a juz w nastepnym bylo przebrane,
i w AUCHAN maja pzrecene bawelnianych tez kaftarniki od 3,90 ,body za 5 koszulki,takie czapeczki po 1,50,tez wzielam bo u mnie o polowe drozsze,
a w takiej aptece tylko jak to sie nazywalo ,tam jest wszystko w niej,to duze opakowanie termopaku do szerokich butelek za 12,90
no wlasnie gjoasia tez miala skurcze,ciekawe jak tam,
ja tam jutro odpoczywam i sie nie ruszam z domu
acha i byla wanienka disneja za 20 zl w tym auchanie z 40 zl

Ostatnia edycja:
Do góry