reklama
samasamotna
Fanka BB :)
anowi ja wlasnie nie mualam przez cala ciaze ani jednego skurczu..mialam robione ktg dwa razy dziennie i ani jednego...obym wytrzymala chociaz do polowy sierpnia
anowi82
ja podnosze palec! tp mam na 29.10
katerinka111
anowi ja jak kogos dorwe kiedys to go nie wypuszcze z lozka
no jeszcze anowi,ale ja gjoasia moge rodzic szybciej ale mam nadzieje na pazdziernik i zero stresow dlatego
samasamotna musisz dac rade!!!!
no jeszcze anowi,ale ja gjoasia moge rodzic szybciej ale mam nadzieje na pazdziernik i zero stresow dlatego
samasamotna musisz dac rade!!!!
katerinka111
gjoasia bede trzymac sztame naprawde,moj kubus musi bys zdrowy chlop i silny:-):-):-)
oj kropelka dzieki, ale chyba nie wiesz co mowisz:-). ja moge tysiac razy pytac sie why????gjoasia to forum jest bardzo pojemne a i my jestesmy bardzo chlonne ;-). pomiescimy i wszytskie Twoje zale i wszytskie Twoje lzy. wiec marudz ile wlezie. chocbys 100 razy miala napisac to samo
trzymam Cie za slowo:-)gjoasia bede trzymac sztame naprawde,moj kubus musi bys zdrowy chlop i silny:-):-):-)
reklama
anowi82
krropelka co zamierzasz robic podczas "swoich wakacji"kiedys wpominalas o przedpokoju, by go odswiezyc, dolozylas cosik jeszcze do listy?
mam nadzieje ze ta moja szyjka wytrzyma i jeszcze bede narzekac ze po terminie chodze.
oby tak bylo ze wszystkie Maluszki beda trzymac suwaczkowych terminow
mam nadzieje ze ta moja szyjka wytrzyma i jeszcze bede narzekac ze po terminie chodze.
oby tak bylo ze wszystkie Maluszki beda trzymac suwaczkowych terminow
Ostatnia edycja:
Podziel się: