reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

krropelka ja tam za bardzo nie umiem udalo mi za drugim razem,dobrze ze sie wyjasnilo i mam sie liczyc ze maly moze byc wczescniej ,wiec od dzis pelen relaks.:-)
pytal sie malej czy siostra moze byc a corcia tak moze byc kubusiowa:)

reklama
Hej Dziewczyny
Super zdjęcia maluchów.
Ta glukoza naprawde jest taka okropna?Kurcze przeraza mnie to badanie bo ogolnie wogole mdleje jak mi pobieraja krew-a tu będą to robić 2 razy.Cos ktoś pisał że można cytrynę dodać i jest lepsze?
Ja za tydzień mam usg, będę w 21 tyg więc mam nadzieję że uda się zobaczyć czy coś tam dzidzkowi lata między nogami:)

Penegiryka nie moge powiedziec by mi jakos te liscie pomogly, bo zaledwie 2 razy po jednym kubku je wypilam. a to, ze urodzilam przed terminem to jak juz bardziej zasluga tego, ze do konca ciazy jezdzilam czesto na rowerze (w tym ostatni raz na 4 dni przed porodem zrobilam ok 16km). zreszta chyba tak naprawde dzidzia sama decyduje kiedy brzusia opuscic, bo juz byly biegaczki po schodach, pastujace podlogi, myjace okna a chodzily z brzuszkiem po terminie :tak: mialam fuksa :-)
katerinka111 no jak juz siusiak byl to bedzie Kubus. u mojej kolezanki polozna w szwecji zobaczyla dziewczynke, ginekolog w polsce chlopca i potem druga polozna tu chlopca. na tej drugiej wizycie bylam z nia i sama widzialam siusiorka i jajeczka :-)

hm a ty sie juz tak doczekac nie mozesz? zebys jeszcze potem nie przeklinala porodowki
no ja do niego rowno co miesiac temu byla dziewczynka a teraz zanikl pindolek.a on czerwony to zobaczmy.a tak z tej strony widac,ale powiem wam ze zdjecia i plytka jest super i to 150 zl jest tego warte,ale pamiatka juz jest:)

Cześć Mamusie :-) kolejny dzionek za nami i dobrze że niezbyt gorący ... przynajmniej u mnie :-)
KRROPELKA niestety walca nie wyśniłam bo moja córcia o 3.00 w nocy postanowiła brutalnie przerwać mi ten sen ;-) kurcze budzę się w nocy, patrzę a moja Paulisia oczy wielkie jak 5 zł i patrzy na mnie, jak zobaczyła że nie śpię to miała taki uśmiech ze gdyby nie uszka to byłby dookola głowy ;-) no i zaczeło się w nocy chichranie, wariowanie, łaskotanie ... czyli jednym słowem czyste wariacje :-D zanim porządnie zasnęła to ja musiałam już wstawac ;-)
Panegiryka stawianie się brzucha to takie wrażenie że jest cały sztywny i napięty ... twardy. No chyba bo ho ho kiedy to było że rodziłam swoje dziecię najmłodsze :-D

A tak wogóle to dzisiaj postanowiłam pójść sobie na godzinkę na rollmasaż, czyli wielka twarda rolka która między innymi poprawia krążenie no i jak sama nazwa mówi robi masaż. Kurcze jak wróciłam do domu to czułam się jak po wielkiej orgii sado-macho i jeszcze do tej pory mam problem z siadaniem na tyłku :-D:-D:-D a co .... nigdy tego nie próbowałam więc dzisiaj był pierwszy raz :-)

asuzana Filip tez czasem sie do mnie szczerzy w srodku nocy, ale mnie nie jest do smiechu jakos. cale szczescie zdarza mu sie to rzadko.
widze, ze sie rozszalalas - silownia, rollomasaz, no no no :-). brawo. obym ja byla tak aktywna od soboty... :baffled:

KRROPELKA ja do tej pory byłam nieco zacofana z różnymi rzeczami i tłumaczyłam sobie w wielu przypadkach że da się żyć bez takich rzeczy ... i faktycznie da się ale spróbować nie zaszkodzi :-) a od soboty do roboty moja droga ;-)
Panegiryka a cos już Cię bierze? jak się czujesz?

reklama
Do góry