reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

katerinka faktycznie masa papierow, dopiero teraz odczuje biurokracje. chyba posiwieje przez to :(
bezssenna mnie tez za specjalnie do zalozenia rodziny nie ciaglo i dalej nie ciagnie(a mam 27lat)gdybym nie wpadla to chyba dzieci bym nie miala. jestesmy ludzmi wiec mamy uczucia a z tego sie wyprac nie da i brakuje bliskosci czulosci milosci. ale wierze ze kiedys spotkam kogos kto bedzie nas kochal i ja bede gotowa do zalozenia rodziny

reklama
Ja sie klade dziewczyny, bo Mikolaj spi, i powinnam tez wykorzystac to ze on zasnal. Doczytam z rana, pewnie kolo 6 rano, jak moj aniolek mi da tak dlugo pospac. :p

Anowi Ja mam obojętność. Może potrzeba bycia kochaną przyjdzie z czasem. Póki co myślę nad tym, żeby mój synek mnie pokochał.
Katerinka Trochę się zmieniło moje podejście, ale tej odpowiedzialności na całe życie, to się nadal obawiam.

bezsenna to jest bardzo duza odpowiedzialnosc zwlaszcza jesli wychowujesz sama bo wszystko jest na twojej glowie, ja nie mialam jakis obaw po prostu zostalam sama z mala ,wiedzialam ze mozna,bardzo duzo moich kolezanek wtedy tez tak zrobilo.waznijeszy byl spokoj emocjonalny niz facet

Synek na pewno Cie pokocha i to miloscia bezwarunkowa bezssenna

ja tez uwazam ze spokoj jest wazniejszy niz facet w domu. bo co dziecko zyska na klotniach rodzicow?jak dla mnie nic.

Bezsenna ja caly czas sie obawiam tej odpowiedzialnosci, ale jak patrze na Mikolaja jak sie usmiecha przez sen, to nie mysle o tym, po prostu chyba to samo przyjdzie

a moja corcia przed snem zapytala sie mnie kiedy ona bedzie dorosla tak jak ja,i powiedziala ze bardzo mnie kocha i chcialaby juz kubusia z nami,i bedzie mi pomagac,
kazde dziecko na swoj sposob jakos rozumuje,takie malenstwo przytulisz a ja z moja 5,5 roku moge porozmawiac

reklama
no i jestem znow :)
humor juz lepszy naszczescie mam takie chwile poprostu ze wszytsko widze w czarnych barwach i nawet nie przez exa tylko tak jak powiedziala bezsenna wszystko mnie rpzeraza..wiecie ja czasami sama czuje sie jak dziecko chociaz doroslam bardzo mysle inaczej . to zostalo mi jescze cos z dziecka niestety..;/
tsiri witaj na forum mysle ze coreczka napewno odczuje brak ojca to jest nieuniknione jednak gorsze dla niej bylo by gdyby w domu panowala taka atmosfera...przemysl to dobrze.
bezsenn a jatez narazie nie czuje tej pptrzeby bycia kochaną. chodzi o milosc chlopaka. o wiele wazniejsza jest teraz dla mnie milosc rodziny wiem ze jestem dla nich wazna i ze pomagaja mi jak moga i doceniam to ;)

Do góry