reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Katerinka, Samasamotna ja Wam powiem, ze kiedys myslalam ze najlepszy okres do porodu to wlasnie po wakacjach, ale teraz te upaly mnie wykanczaja i szczerze nie chcialabym dluzej w ciazy chodzic ;-) ale chyba w sierpniu nie ma juz takich upalow nie? u mnie chyba nie ma tego sklepu Kaufland wiec niestety nie zobacze tej promocji :-(
Bezsenna 7 dni Ci zostalo ..... a moze i nawet mniej :) fajnie ze juz lada dzien bedziesz miala swojego Kubusia na raczkach :-)
Jakos fajnie mi niedziela minela, po obiedzie musialam zawiezc sasiadke do siostry na urodziny... kurcze kobieta ma 83 lata a nikt z rodziny nie chce po nia przyjechac az mi sie jej szkoda robi jak widze jak ta jej glupia rodzina patrzy ze swiecacymi oczami na jej portfel :( pozniej bylam z Mama w sklepie, bo w piatek robila RTG stopy, bo ja boli od jakiegos czasu, okazalo sie ze ma ostrogi i musiala dzis zamowic wkladki do butow, wiec podjechalysmy przy okazji a pozniej zakupy i wymarzone w ta pogode lody :D bedac w sklepie dostalam sms-a od siostry mojego ex :tak: tak sie zdziwilam, ze prawie z butow wyskoczylam :tak: widzialam ja w sumie kilka razy ale na "czesc" sie zawsze konczylo :) teraz zapytala czy moze wpasc do mnie na kawe, chciala jutro przyjsc, ale moi bracia przyjezdzaja a pozniej jestem umowiona, wiec wpadnie we wtorek. Jestem mile zaskoczona, ze sie odezwala. Tylko nie wiem czemu akurat dzisiaj jak moj ex wczoraj wyjechal do tej Holandii :dry: w sumie nie wazne :) wazne ze moj maluszek bedzie mial ciocie ktora chyba jednak bedzie sie nim interesowala :-)

jedne puzzle za nami a mala sie chce polozyc,
mloda1 ty uwazaj na ta siostre jego, zeby potem z pretensjami do ciebe nie dzwonil,moze na zwiady przyjdzie,mojego exa siora dzwonila z kazda pierdola do niego i jak raz ja opierd..... to przestala i lepiej kompanki nie ma teraz
wiecie czy czy was biust tez tak urósł? bo ja juz mam d i mam dosc az mnie plecy bola i jutro zas po jakis stanik musze sie wybrac:)

Ostatnia edycja:
kabaretka przykre, ze musisz jeszcze raz przechodzic przez rozstanie... pewnie jest Ci jeszcze trudniej niz wczesniej. ale moze da sie jeszcze cos zrobic? moze nie dzis, ale w jakiejs niedalekiej przyszlosci? zycze Ci (Wam ) tego :tak:
katerinka111 te ex to niemal wszytskie z jednej formy robione... i jak ktorykolwiek z nich zalozy normalny dom to sie zdziwie. bo albo kobieta wymieknie albo exy wymiekna w obliczu rzeczywistosci i codziennosci z nowo poznanym bostwem :-D:-D
jak Fifek bylam maly to dorwalam w markecie takie kupony rabatowe na pampki. byly na tyle spore, ze taka mala paczka po odjeciu rabatu wychodzila na polskie po jakies 5zl :-). ja zachachmecilam tych kuponow troszke a poniewaz byly tylko na male pieluszki i moj Fifek wyrosl to je zatrzymalam i teraz bylo jak znalazl dla mojej kolezanki w ciazy. juz kupila sobie 6 paczuszek, bo promocja sie konczyla na koniec czerwca :tak:. a teraz pojawily sie kuponiki na pampki, ktore Filip bedzie uzywal jako nastepne. wiec tez na bazczela wzielam sobie maly zapasik :-D i czekaja az Fifinkowi urosnie pupsko :tak:
samasamotna mam nadzieje, ze jutro sie okaze, ze z Twoim brzusiem wszytsko ok.
ja Fifka urodzilam w listopadzie i w sumie fajnie, bo teraz jak juz sobie ladnie siedzi to moge go w spacerowce na dlugie letnie spacerki wywozic :tak:
kupilam sobie dzis duuzy wiatrak podlogowy i... o niebo lepiej :-). mialam takie malenstwo, ale dopiero teraz widze roznice.
no i wlasnie lunal deszczyk :-)

krropelka ty juz z malym masz wygrane,fajniutki,no ja kupilma jedna paczke,w sumie 9zl taniej od oryginalnych wiec juz cos,
co do ex wspolczuje kobietom ktore ich wezma:) beda sie dorabiac biedaczki no bo co ,
a u mnie duchota i deszcze nie widac:)

hehe Krropelka fajne u Was promocje sa i ze akurat Ty masz takiego farta, ze sa wtedy kiedy potrzebne :) tutaj to Ci przekresla stara (zawyzona) cene i dadza nowa (jaka sama jak poprzednio) i sie ciesza ze ludzie kupuja, pewnie ze kupuja bo nie wiedza ze wczesniej byla taka sama cena :/ ostatnio np kupilam w Leclercu lody za 9 zl za tydzien lub za dwa byla przekreslona cena 10.99 na 8.99 zl :dry: to ci promocja dopiero :confused: aaaaa wlasnie , mowilam juz ze z moja pamiecia nie jest dobrze ? wlasnie mi sie przypomnialo ze nie pochwalilam pozycji sennej Twojego Filipka :) wlasnie mi sie ten obrazek przed oczami pokazal :)
Katerinka kurcze mam nadzieje, ze nie bedzie mu nic gadala, chyba nie jest na tyle glupia :/ chociaz sama pomyslalam, ze to moj ex wysyla ja na zwiady do mnie :)

mloda no fajnie ze sie odezwala:)) ale katerinka maracje uwazaj bo moze to ma zwiazek z ex? moze kazał sie wami iteresowac poki go nie ma hmmm?:)
katerinka mi te biust urosl i narazie to jedyne miejsce na ktorym zrobil mi sie rozstep. ale faktycznie rozmiar zmienil mi sie tez na c/d. pozniej podobno maleją:(

samasamotna ja mam jeszcze 4 miesiace to pewnie mi na e urosnie kurna:) tak tak a po porodzie po karmieniu bedziemy mieli tzw,zwis naturalny:-) ale co matki polki jestesmy,
mloda1 jak chce niech przyjdzie uwazaj po prostu co do niej mowisz.i zgrywaj szczesliwa niech mu gul skacze jak ona cos powie ze ty sie masz ok

no chyba bede uwazala na to co mowie :) a co do piersi, to mi sie chyba nie powiekszyly :dry: ciagle nosze staniki o tym samym rozmiarze :confused:
Katerinka dzieki za rade :D wlasnie tak bede sie zachowywac :D a zwis naturalny :dry: trzeba bedzie jakos przezyc :tak: mojej kuzynce z rozmiaru c zeszly chyba do 0 po karmieniu :szok:

reklama
ja juz jedna siostre ex przerabialam i nie warto sie klocic potem bo wiadomo swoje dodala,najlepiej ze jest wszytko ok i zobaczysz ze najlepiej na tym wyjdziesz,
co do piersi to ja po malje na rozmiar nie narzekalam ale teraz jest tragedia jak to sie mowi ,, mam czym oddychac":-) ale tez mam kolezanki ktore po karmieniu nie maja nic,ale taka kolej rzeczy:)

Do góry