Katerinka, Samasamotna ja Wam powiem, ze kiedys myslalam ze najlepszy okres do porodu to wlasnie po wakacjach, ale teraz te upaly mnie wykanczaja i szczerze nie chcialabym dluzej w ciazy chodzic ;-) ale chyba w sierpniu nie ma juz takich upalow nie? u mnie chyba nie ma tego sklepu Kaufland wiec niestety nie zobacze tej promocji :-(
Bezsenna 7 dni Ci zostalo ..... a moze i nawet mniej
fajnie ze juz lada dzien bedziesz miala swojego Kubusia na raczkach :-)
Jakos fajnie mi niedziela minela, po obiedzie musialam zawiezc sasiadke do siostry na urodziny... kurcze kobieta ma 83 lata a nikt z rodziny nie chce po nia przyjechac az mi sie jej szkoda robi jak widze jak ta jej glupia rodzina patrzy ze swiecacymi oczami na jej portfel
pozniej bylam z Mama w sklepie, bo w piatek robila RTG stopy, bo ja boli od jakiegos czasu, okazalo sie ze ma ostrogi i musiala dzis zamowic wkladki do butow, wiec podjechalysmy przy okazji a pozniej zakupy i wymarzone w ta pogode lody
bedac w sklepie dostalam sms-a od siostry mojego ex
tak sie zdziwilam, ze prawie z butow wyskoczylam
widzialam ja w sumie kilka razy ale na "czesc" sie zawsze konczylo
teraz zapytala czy moze wpasc do mnie na kawe, chciala jutro przyjsc, ale moi bracia przyjezdzaja a pozniej jestem umowiona, wiec wpadnie we wtorek. Jestem mile zaskoczona, ze sie odezwala. Tylko nie wiem czemu akurat dzisiaj jak moj ex wczoraj wyjechal do tej Holandii
w sumie nie wazne
wazne ze moj maluszek bedzie mial ciocie ktora chyba jednak bedzie sie nim interesowala :-)