reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

witam:-)!
bezsenna..masz-racje...mojego-synka-suwaczek-dzis-bardzo-specjalny..heheh...w-sumie-nie-czuje-sie-samotnie-bo-mam-mojego-synka-i-jestem-szczesliwa..:-D:-D:-D!
po-pierwszej-ciazy-nie-mialam-zadnych-rozstepow-i-jedyne-co-uzywalam-po-kapieli-to-baby-oil-natusan,teraz-tez-uzywam..
jedyne-czym-sie-teraz-przejmuje-to-moim-zdrowiem...bo-lekarz-stwierdzil-ze-nie-moge-uzywac-wielu-lekow...a-niestety-2-dni-mnie-astma-dopadla-i-nie-chce-przejsc...:no:...jutro-musze-do-lekarza...uff-znow-kasa-leci...

zycze-wam-mamuski-milej-i-spokojnej-niedzieli:-):-)..i-samych-usmiechow-na-twarzach:-D:-D:-D!...pozdrawiam

reklama
ale po rozstaniu szybko zaczal uprawiac zycie psa spuszczonego ze smyczy. bez zadnych regul, pelen spontan...
Jak zwykle mi poprawiasz humor :D Patrząc po zdjęciach jakoś sobie nie mogę wyobrazić, żeby Twój ex miał powodzenie i taki wybór w kobietach :D Ale mój też nie jest urodziwy, a jakoś inne na niego lecą, co mnie dziwi bardzo.
Dobrze, że Filipek taki grzeczny i przesypia całą noc. Mnie to nieprędko czeka ;)
Fotkę owszem, robiłam na leżąco. A rozstępy są pod brzuchem, trzeba się przyjrzeć. Sama ich nie dostrzegłam, bo nie widzę już co mam pod brzuchem ;)
Młoda Ja nie chodzę do kościoła, ale nawet gdybym chodziła, to nie wyobrażam sobie tam stać. Nikt Ci nie ustępuje miejsca?
Asuzana Zastanawiałam się wczoraj, co się z Tobą dzieje, ale dobrze, że już jesteś :)
Ravenalka Mam nadzieję, że i ja się tak zakocham w Kubusiu ;) I że dorosnę do bycia matką.
Anka Dobrze, że synek Ci daje radość. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Witajcie!
Nie bylo mnie troche, ale to za sprawa ze byl u nas na 10 dni tata malego. Dzisiaj wyjechal, boli, bo uczucia wrocily z obu stron, czulam sie cudownie, tworzylismy przez ten czas tak jakby rodzine, a teraz znowu powrot na ziemie, pelen bolu. Moje serce peka, tata zakochany w Mikolaju po uszy, pomagal mi bardzo, opiekowal sie nim, nie chcial wracac do anglii. A teraz zostalismy sami w pustym mieszkaniu, gdzie jest tak cicho, a mi jest zle...

my juz w domku zwiedzilismy zamek zjedlismy rybke i wrocilimy,zlapala nas jakas ulewa jechalam 10 na h:) ale nie ma jak w domku.wykapalam sie i male spa zrobilam sobie i juz sie teraz nie ruszam do wieczorka:-)
kabaretka wiem co czujesz mojej siostry maz wyjezdza na miesiac i tu jest tydzien,ale maja trojke wiec nie maja wyboru,
bezsenna a ty jak sie czujesz ? juz coraz blizej
mloda1 niedziela to najgorszy dzien na swiecie
krropelka to dobrze ze dzisiaj nie masz kacyka:)

Ostatnia edycja:
dziendobry wszystkim;-))
no ja tez niedzieli nie lubie;/// ..
dzis sie wyspalam do 12:30;DD
i niestety dalej boli mnie brzuch..;;(( chcialabym juz zeby byla sroda..:( mam wtedy wizyte .
jakos humorku wogole nie mam...:-(
bezsenna sliczny brzusiooo :)
ja juz przytylam 13 kg :D:D:D chociaz nie widac po mnie ze az tyle ;]
kabaretka a na ile wyjechał??bedzie dobrze najwazniejsze ze sie malym zajmuje :) ulozy sie zobaczysz

Katerinka Niedziele są okropne. Tak jakby czas się zatrzymał, nie lubię tego.
Ja w dalszym ciągu nic a nic nie czuję. Mam wrażenie jakbym miała nigdy nie urodzić :]
samasamotna Dzięki ;)

bezsenna wsrod osobniczek u ktorych moj ex ma powodzenie rzadko ktora jest kobieta :-D:-D:-D. ta, ktora wynalazl sobie jako pierwsza po mnie okazala sie regularna k.urwa. i bynajmniej nie przemawia tu przeze mnie zlosliwosc czy jakas zawisc. po prostu sie okazalo, ze panienka poza profilem na portalu randkowym ma rowniez swoj profil na portalu erotycznym 0700... :-D:-D:-D. ex sadzil, ze dorwal ksiezniczke a dosc szybko sie skapnal, ze to ona sadzila, ze dorwala "przedsiebiorce ze szwecji" :-D. oboje sie soba rozczarowali. k-ksiezniczka okazala sie nie byc zdatna do zycia i pazerna profesjonalista. a pan przedsiebiorca ze szwecji dosc szybko sie splukal :-D:-D. a po fakcie jego znajomy wyczail wlasnie jej nagie fotki w netowym burdelu :tak:. kolejne, wszytskie jak jeden maz byly upolowane w necie. i albo ograniczylo sie to do jednego spotkania albo ciagnie sie nadal, ale to z tej przyczyny, ze nie doszlo do spotkania o wspolnym mieszkaniu nie mowiac (a wiec zyja w blogiej nieswiadomosci i pod wplywem jego urokliwej inteligencji).
a reasumujac. moj ex ma duze powodzenie u kobiet, bo sie lapia na jego misiowa (a wiec w zamysle chyba przytulna) posture. no i poza tym to musze mu przyznac, ze jest bardzo inteligentny i oczytany oraz uzdolniony plastycznie, technicznie i w ogole w wielu dziedzinach. tylko szkoda, ze inteligencje emocjonalna ma na poziomie kota (jak to jego psychiatra go podsumowal :-D:-D:-D).
przyznaje, ze troche mi glupio, ze nalezalam do tych naiwnych, ale coz. bylo minelo :tak:.
oststnio uraczylam mojego ex tekstem, ze zeby z nim byc trzeba go bardzo bardzo kochac, bo inaczej nijak sie nie da :-D. a byla to odpowiedz na jego stwierdzenie, ze on jest taki super, bo przeciez bylam z nim ponad 3 lata...

reklama
krropelka to nasi ex moga sobie rece podac,tez mega klotnia chociaz teraz sie chamuje u chce byc mily ale moze mnie pocalowac.a co do jego mamy to tez super kobieta chca kojec kupic ubranka ,dala m na 4 d teraz.futruje jedzeniem i dzwoni co chwile,stwierdzila ze ona nic nie moze za to ze on jest taki glupi ale w koncu tu bedzie miala wnuka i wnuczke i ona chce byc z nami :)
samasamotna to sobie pospalas a nie chcesz sie wybrac do lekarza bo to juz ktorys dzien z kolei zeby ci lekarz nie ochrzanil ze nie przjechalas odrazu,
bezsenna moze popatryzmy na niedziele inaczej jak bedziemy mieli komplet w domu

Do góry