reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Anka Ja ryby ;)
Katerinka Słyszałam, że jakieś minimalne ilości można pić, ale to, co ja wyprawiałam jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży, a już w niej byłam, to się do minimalnych ilości z pewnością nie zalicza...

reklama
bezsenna ja tak samo przeciez tez sie pozno dowiedzialam,mialam potem wyrzutu sumienia ale ok jest wszystko,zreszta duzo kobiet nie wie z ejest w ciazy a robi rozne głupstwa

katerinka co do cen, mnie one tez bardzo interesuja bo boggata nie jestem. ja zrobilam liste tego co mi trzeba dla Malutkiej. dla kazdej rzeczy szukalam ceny w necie. spisalam to na kartke. a potem polazilam do sklepow aptek w miescie zobacze jeszcze w pewnej hurtowni w rzeszowie i tam gdzie najtaniej tam kupie. nie ze jestem sknera ale dla mnie liczy sie kazdy grosz. a jesli sie zliczy te rzeczy z listy wychodzi spora sumka.
co kompa ja swojego laptopa czyscilam programem antywirusowym. jesli byly jakies wirusy to mi pisalo co to i to kasowalam. znikaly tylko te zawirusowane rzeczy (pliki filmy muzyka itp). to o czym pisala Samasamotna nazywa sie formatowanie dysku to jest inna sprawa tu faktycznie kasuje sie wszystko co masz w kompie. mozna oczywiscie zgrac wszystko na plyte sformatowac dysk i spowrotem z plyty zgrac na komp. ale to jest bezsensu bo przeciez jesli na tych plikach sa wirusy (a moga tez byc np w samym pendriwe) toje spowrotem wrzucisz na kompa. a te programy antywirusowe popytaj znajomych ktos napewno ma. i ci wgra na kompa.
a moj Tata jest wspolwlascicielem mojego auta, dlatego mam wszystkie znizki (60%).

anowi82 dla mnie tez sie kazdy grosz liczy tym bardziej ze nie ma do wiele.ja mam jakies antywirusy ale z kompem mialam juz zle i jest ok.
a to duze masz znizki i dobrze ze tate masz,a my mielismy razem auto kupic i tez mi ex proponowal to bym miala duzo znizek ale nie chcialam jakos od poczatku i dobrze zrobilam bo co bym teraz miala fige:)

Wyszło mi 3,5 tysiąca za wyprawkę i ciążę... A niektóre rzeczy i tak mam używane, więc normalnie wyszłoby jeszcze więcej... Jakoś mnie to zdołowało, bo ex miał się dokładać, a nie pomógł nic...

bezsenna to duzo ,te rzeczy pierwsze najwiecej kosztuja a potem juz z gorki,tylko mleko i pampki,trzymaj paragony moze sie przydadza na rozprawie,a on jak bedzie fer to powinien ci oddac polowe bez zadnego ale
moj ex to nawet nie zapyta czy mi nie brakuje i odolozeniu nic ,wszystko p o porodzie chce mi dac,dziwne chyba nie wie ze trzeb akupic duzo wczesniej ale to glupie stworzenie

Katerinka Trzymam paragony, inaczej nie miałabym na co liczyć z jego strony. Na początku ciąży usłyszałam, że jestem materialistką i że o co mi chodzi, będę mieć przecież becikowe.Taa...

Katerinka Trzymam paragony, inaczej nie miałabym na co liczyć z jego strony. Na początku ciąży usłyszałam, że jestem materialistką i że o co mi chodzi, będę mieć przecież becikowe.Taa...
ja to samo uslyszalam co ty ,nie wiem gdzie oni zyja troche minie zanim ta kase zobaczymy,a trzeba miec przeciez dlatego musimy miec na nich wywalone szkoda nerwow .ja juz daje na luz i nie bede dzwonic do niego o nic

lezalam plackiem na lozku i umieralam z ciepla, wlaczylam sobie wiatrak i za chwile bylo idealnie :D teraz juz sie troche sciemnia, wiec i powietrze lepsze, podobno ma dzis padac, zobaczymy.... ja tez wyprawke kupowalam na raty, wszystko mi wyszlo okolo 3 tys. na raz w zyciu bym nie dala rady, poza tym ze mnie rachunki zjadaja :/ ex kupil tylko lozeczko i materac wiec nie wiele pomogl, a jeszcze dzisiaj mial pretensje ze sama zlozylam lozeczko :dry: zupelnie tak jakby mu zalezalo na zlozeniu :dry: wczesniej nawet o tym slowem nie wspomnial , ja jestem koziorozec i urodzilam sie we wtorek i jestem straaaaasznie leniwa :) wiec nie tylko urodzeni w niedziele sa leniwi ;)
Ankaaa strasznie dlugo sie nie widzialas z rodzicami :/ dobrze ze juz nie dlugo bedziesz miala okazje z Nimi poprzebywac :D
Samasamotna jak sie czujesz po kapieli?

reklama
mloda1 ja siedze w pidzamie i u mnie tez nie ma czym oddychac, chcial ci skrecic lozeczko szybko sie obudzil co za dekiel.jeszcze nie jedne pretensje uslyszysz

Do góry