reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Anka Hej :) Fajnie, że możesz sobie jakoś polepszyć humor :) Ja lubię osoby spod znaku lwa :) Dobrze się z nimi dogaduję i wśród facetów też szukam takiego znaku :) Myślałam, że mój synek będzie spod lwa, ale chyba tyle dni, to nie przenoszę ;)

reklama
a-u-mnie-lepiej,bo-rodzicow-zobacze-za-dwa-tygodnie...nie-widzielismy-sie-juz-2,5-roku:-(
....czas-szybko-leci...
czasami-tylko-mysle-o-dawcy...i-wydaje-mi-sie-ze-nigdy-nie-przestane-go-kochac...mimo-wszystko-ze-tak-mnie-zle-potraktowal.....ale-mimo-wszystko-mysle-ze-uczucie-moze-pozostac-w-sercu...nic-zlego-to-nie-zrobi...a-po-co-mialabym-zatruwac-sie-nienawiscia...
zreszta...czas-pokaze..

ankaa to uczucie nieuniknione i tego ci nikt nie zabroni chociaz boli,ja tez jestm wsciekla na tego kretyna i wogole ale w koncu tez laczylo nas uczucie,i pewnie minie bardzo duzo czasu zanim powiem cos dobrego o nim

koniec pazdziernika nie wiem jaki to znak:) ja jestem uparta jak widac samodzielna uczuciowa i jak mi ktos zajdzie za skore to uciekac,wiec jak widzisz poradzi sobie na pewno:)
mama zaraz otwiera winko to pierwsza lampka dziewczyny za was wszytskie zdrowko i za nasze pociechy :)))

Katerinka Waga lub skorpion ;) Ja to nic nie piję w ciąży, nawet symbolicznie. Skręcało mnie jak był sylwester i wszyscy wokół pili, potem osiemnastka mojego brata, moja dwudziestka, święta, ale trzymałam się dzielnie... ;) W 1 miesiącu ciąży piłam tyle, że mi już wystarczy :]

dzieki..milo-mi...tak-akurat-sie-zdarzylo-ze-tu-w-norwegii-to-same-lwice-znajome-mam...najlepsze-jest-to-ze-nie-sa-one-norweszkami...eheeh;-)
witam-tez-Raczka...milo-mi:-)
bezsenna-spod-jakiego-znaku-jestes?...jesli-mozna-spytac?

reklama
Do góry