Anka Hej Fajnie, że możesz sobie jakoś polepszyć humor Ja lubię osoby spod znaku lwa Dobrze się z nimi dogaduję i wśród facetów też szukam takiego znaku Myślałam, że mój synek będzie spod lwa, ale chyba tyle dni, to nie przenoszę
reklama
katerinka111
Fanka BB :)
a ja sie ciesze ze jestem RACZEK uparta jak osioł i moze dzieki temu trzymam sie i lekcewaze ex haah
a-u-mnie-lepiej,bo-rodzicow-zobacze-za-dwa-tygodnie...nie-widzielismy-sie-juz-2,5-roku:-(
....czas-szybko-leci...
czasami-tylko-mysle-o-dawcy...i-wydaje-mi-sie-ze-nigdy-nie-przestane-go-kochac...mimo-wszystko-ze-tak-mnie-zle-potraktowal.....ale-mimo-wszystko-mysle-ze-uczucie-moze-pozostac-w-sercu...nic-zlego-to-nie-zrobi...a-po-co-mialabym-zatruwac-sie-nienawiscia...
zreszta...czas-pokaze..
....czas-szybko-leci...
czasami-tylko-mysle-o-dawcy...i-wydaje-mi-sie-ze-nigdy-nie-przestane-go-kochac...mimo-wszystko-ze-tak-mnie-zle-potraktowal.....ale-mimo-wszystko-mysle-ze-uczucie-moze-pozostac-w-sercu...nic-zlego-to-nie-zrobi...a-po-co-mialabym-zatruwac-sie-nienawiscia...
zreszta...czas-pokaze..
katerinka111
ankaa to uczucie nieuniknione i tego ci nikt nie zabroni chociaz boli,ja tez jestm wsciekla na tego kretyna i wogole ale w koncu tez laczylo nas uczucie,i pewnie minie bardzo duzo czasu zanim powiem cos dobrego o nim
katerinka111
koniec pazdziernika nie wiem jaki to znak ja jestem uparta jak widac samodzielna uczuciowa i jak mi ktos zajdzie za skore to uciekac,wiec jak widzisz poradzi sobie na pewno
mama zaraz otwiera winko to pierwsza lampka dziewczyny za was wszytskie zdrowko i za nasze pociechy ))
mama zaraz otwiera winko to pierwsza lampka dziewczyny za was wszytskie zdrowko i za nasze pociechy ))
Katerinka Waga lub skorpion Ja to nic nie piję w ciąży, nawet symbolicznie. Skręcało mnie jak był sylwester i wszyscy wokół pili, potem osiemnastka mojego brata, moja dwudziestka, święta, ale trzymałam się dzielnie... W 1 miesiącu ciąży piłam tyle, że mi już wystarczy :]
dzieki..milo-mi...tak-akurat-sie-zdarzylo-ze-tu-w-norwegii-to-same-lwice-znajome-mam...najlepsze-jest-to-ze-nie-sa-one-norweszkami...eheeh;-)
witam-tez-Raczka...milo-mi:-)
bezsenna-spod-jakiego-znaku-jestes?...jesli-mozna-spytac?
witam-tez-Raczka...milo-mi:-)
bezsenna-spod-jakiego-znaku-jestes?...jesli-mozna-spytac?
katerinka111
lampeczka czerwonego winka nie zaszkodzi z mala tez pilam.dobrze na krew robi
reklama
katerinka111
ankaa pisalas ze sie z rodzicami zobaczysz ,zostajesz w norwegii czy bedzieszw polsce?
Podziel się: