reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Bezsenna ja mam czasem wrazenie ze moj lekarz mnie nie lubi :) jakos nie pala entuzjazmem jak mnie widzi i robi wszystko zeby nasze spotkanie nie trwalo dluzej niz 5 minut, jesli ma o cos zapytac to pyta przez zeby :) a w ogole to ostatnio jak bylam u niego i czekalam w poczekalni to pogadalam sobie z jakas dziewczyna, mowila ze przyszla po recepte na tabletki antykoncepcyjne dla swojego kota :confused: wkurzona wyszla bo jej nie dal :tak:

reklama
Katerinka to nie ma tragedii, myslalam, ze wiecej tego bedzie jak go nie ma w kraju, a jak pozniej wroci to rozumiem ze musze isc z nim do urzedu i wpisac tam jego nazwisko tak ? z reszta jeszcze tyle czasu, ze pwnie i tak zapomne co mam zrobic heh musze sobie zapisac

Katerinka to nie ma tragedii, myslalam, ze wiecej tego bedzie jak go nie ma w kraju, a jak pozniej wroci to rozumiem ze musze isc z nim do urzedu i wpisac tam jego nazwisko tak ? z reszta jeszcze tyle czasu, ze pwnie i tak zapomne co mam zrobic heh musze sobie zapisac
wlasnie tak o nic sie nie martw na zapas,ja do mojego zadzwonilma i przypomnialam ze konczy mu sie czas i potem robilby badania na swoj koszt to zaraz polecial,pani oczywiscie sie ciebie zapyta czy na pewno twoje nazwisko ma byc i ty wal smialo TAK TAK TAK nie daj sie namowic twojemu ex
dla niektorych nie robi nazwisko a dla mnie tak po pierwsze nie zasluguje a najlepszy mialam dowod kiedy mala miala 3 lata i bylismy w szpitalu nawet nie zapytali o ojca

Ostatnia edycja:
nawet nie ma mowy o jego nazwisku, gdybym napisala tu jego nazwisko prawdopodobnie polowa by wysmiala a druga polowa skojarzyla z miejscem ktore lepiej omijac szerokim lukiem, szczegolnie Nam Kobietom :) dam swoje nazwisko bo duuuuzo ladniej brzmi :)

ja juz po kapieli lepiej sie naszczescie czuje nawet bole troche mniejsze;]
moj ex to troszke zwatpi jak zobaczy ile bedzie mial do zaplacenia ;d dna kosztuje okolo 3 tysiecy :-) moze on mysli ze to ja bede placic?:D:-D
bezsenna ja tez jestem rybka;D
ja tez mam super gin mila uprzejma zawsze wyrlumaczy zapyta jak sie czuje ;))

samasamotna to dobrze ze ci lepiej:)
z moim gi to jeszcze bajera mozna pokrecic,powiedzialam mu ze jak by nie mial zony to chyba z brakow bym sie na niego rzucila:) on sie smial wie ze jestem sama.stwierdzil ze ciezarne sa pociagajace i maja duze poczucie chumoru .
i zawsze mi facet chumor poprawi

Ostatnia edycja:
czesc Kobietki!
nadrobilam co napisalyscie, w miedzyczasie zjadlam galaretke. i co nieco dodam od siebie
Ja jestem skorpion, moja Coreczka tez bedzie :) tp na 29.10. mowia ze dwa skorpiony najlepiej sie dogadaja. ale mowia tez ze to najgorszy znak hehe. Ciekawe czy ktoras z was to skorpion. katerinki Maluszek moze byc

co do rejestracji w usc dzieciaczka, jesli nie jestes po slubie z ex to do urzedu musicie razem isc. ja musze wyrazic zgode na wpisanie ex jako ojca dziecka. bardzo wazne jest by wiedziec ze jesli dziecko ma nazwisko po mamie. to i tak ma prawo do dziedziczenia po ojcu i wszystkie inne sprawy.
bezssenna ja jeszcze nie liczylam ile w sumie mi kasy poszlo. ale tez sie uzbieralo. na same witaminy troche. mi jeszcze doszly leki. ja od prawnika uslyszalam ze musze zbierac faktury najlepiej imienne. wtedy sie mnie nie czepia ze znalazlam/ktos mi dal/ paragony. wiem ze te nawet od kogos moge wziac paragon i poprosic by na mnie wypisali faktury. ja biore faktury imienne nawet na witaminy, na ciuchy, w sumie na wszystko moze przesadzam ale....

a i pisalyscie o fajkach, ja mieszkam blisko granicy z Ukraina takze u mnie raczej "zagrraniczne"pala. bo kosztuje polowe mniej niz polskie. moge wam wysylac papieroski np w kopercie z babelkami :)

Moja Malutka jakos od wczoraj kopie mnie tak do srodka jakby po jelitach, mam wrazenie ze za chwile to ja skretu jelit dostane. tez tak Was kopia? niewiem czy mnie rozumiecie, przedtem kopala tak ze falowal brzuch a teraz sie jej znudzilo czy tak w druga strone bardziej spodobalo. dobrze ze jeszcze do zeber nie dostaje :)

anowi moja mnie tez kopie'D po zebrach wlasnie. i po pecherzu strasznie latam do kibelka co 5 minut;DD
jesli bedziesz miala czas to wyslij mi to na mejla:) z góy dzieki:]

reklama
dziewczyny a ja wlasnie znalazlam fajna strone ebrzuszek.pl gdzie jest opisany tydzien po tygodniu i znalazlam co moj kubul robi Ćwiczy mięśnie: rozpycha się, boksuje, kopie, tupie, czasami fika koziołki:-):-)
i sa ladne zdjecia jak sie dziecko rozwija:) az nie do uwierzenia
anowi82 to wlasnie robia nasze maluchy:)

Do góry