hejka :-). przeczytalam wszytsko co napisalyscie i juz jakos wiekszosc uciekla mi z glowy. a to pewnie za sprawa zmeczenia, calodziennego upalu lampki bialego wina jaka sobie zaserwowalam przed chwilka :-)
katerinka111 i dobrze tak Twojemu ex. niech sobie nie mysli, ze jak w ciazy i bez niego to zaraz samotna i zaniedbana. niech mu gul strzela
. i super, ze sama jestes zadowolona. nie ma to jednak jak kobieta zrobi cos dla siebie- fryzjer, zakupy
asuzana moj Filipczak tez cale dnie lata w body. dzis mial takie na ramiaczkach z nogaweczkami - turkusowe w rybki- slodziutko wygladal moj maly przystojniak :-)
i w pelni sie z Toba zgadzam. macierzynstow, zwlaszcza samotne jest na pewno trudne i wymaga wielu poswiecen, ale tez przysparza mase radosci. jak patrze na rozesmiana buzie mojego Fifka i na te jego dwa zabeczki to sama tez musze sie usmiechac. albo jak sie takie male cialko ufnie wtula w mamusie...
. miod na serce
anowi82 i sie teraz zawiesilam i nie wiem czy to Ty pisalas o ciuszku na chrzciny z lumpika? ale chyba tak :-). a jesli nie to i tak inne dziwewczyny przeczytaja
. fajna cena 1.5zl
. uielbiam tyle placic za rzeczy.
ja tam zawsze uwielbialam chodzic do lumpka. jeszcze jak mieszkalam w polsce to bylam regularnym gosciem, wrecz nalogowcem. i procz rzeczy dla siebie czesto kupowalam ciuszki dla coreczke kuzynki. czesto ciuszki sa sliczne i wcale nie zniszczone. tutaj z lumpeksem jest dziwnie. bo wiekszosc produktow stanowia artykuly gospodarstwa domowego i meble a ciuchow jest dosc malo i chyba wiekszosc do polski pojechala
. ale i tak zdarza mi sie cos dla Filipka upolowac. ostatnio kupilam mu 2 fantastyczne body i bluze i zaplacilam tyle, ze bym w sklepie nawet jednego body w promocji za to nie kupila
. a dzis bylo zbyt goraco by przemierzac cale miasto i isc do lumpka (czynny tylko 2 razy w tyg) wiec sie troche pokrecilam po letnich promocjach. i znalazlam dla Fifka komplet dresik w bardzo przyjemnej cenie. jeszcze jedne spodenki a dla siebie spodniczke. wiec calkiem mi milutko :-)
bezsenna tez mysle, ze noworodkowi mimo upalow moze byc troszke chlodno i body na dlugi rekaw bedzie lepsze. raz, ze taki maluszke mial caly czas idealna temperature w brzuszku mamusi a dwa, ze jednak noworodki nie sa tak otluszczone jak starsze bobaski.
a teraz ide myc zabki i do lozia. jakos mi sie blogo po tym winku zrobilo
. pierwszy kieliszek od czasow zajscia w ciaze...
trzymajcie sie kobietki