reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

anowi82 widzisz mi zajelo 2 miesiace zeby teraz jakos funkcjomowac i do porodu zostaly cztery wiec tzreba sie tym cieszyc mimo wszystko,moze nie raz jeszcze poplacze powspominam ale wiem juz teraz ze mozna i jakos sie ulozy.i nie ukrywam ze najwieksza role odegralo forum:)

reklama
katerinka111 tak trzymaj :-) jestaś twarda i już sobie wyobrażam jak Twojemu ex zrzedła minka ;-)
anowi82 dziecko to najpiekniejsze co może spotkac kobietę :-) zobaczysz jak wszystko się zmieni i jak po porodzie bedziesz tu zagladać to normalnie wszystko Ci wypomnę :-D

dla kubusia w hipernowej body 3 sztuki za 15 zl, dla corci sukienke no isobie tez taka na brzuch . a wiesz co naprawde szkoda siedzenia w domu imartwienia sie o wszytko kiedy juz i tak nic nie wroci,trzeba sie obejsc bez przytulania sexu i wogole dobrego slowa,tak widocznie musialo byc

azusanna ex to myslal ze bede wazyc 100 kg i wygladac jak pzrez okno, a ja tak dzisiaj szczerze mowiac lepeij wygladalam niz jak pzred ciaza. jednak brak czasu robi swoje a teraz :)) ta mina byla tego warta uwierz

dobrze ze ciaza trwa 9miesiecy, jest czas by sie oswoic
katerinka ja tez chcialabym zobaczyc jego mine. teraz gosciu pewnie sobie w brode pluje hehe
a forum bardzo pomaga i jak wciaga :)
u nas dzisiaj rynek wiec ja tez sobie kupilam bluzke, bo juz mi brzuszek wystaje z tych co w domciu mam. dopiero teraz mi ten brzuszek widac.
pisalas ze cie cosik bolalo (klulo) przeszlo ci? mi jak narazie tak, zapytaj jesli mozesz lekarza co to.
asuzana na pewno bede zagladac po porodzie. pewnie juz nie tak czesto jak teraz ale w miare mozliwosci. tez pewnie bede bujac noga wozek i na kolanach laptop :)
juz nie narzekam bo pewnie jak urodze Malutka to poza nia swiata nie bede widziec. i napewno bede sobie wypominac jak myslalam kilka miesiecy temu

Asuzana Pamiętam, chyba Kabaretka pisała o tych body z tesco ;)
Katerinka Super, jestem z Ciebie dumna normalnie! :) Dobrze, że go olałaś. Ja też jestem zdania, że swoją szansę miał. Czasem jest na pewne rzeczy już po prostu za późno...

dzisiaj tak mnie zakulo ze dwa razy ale pzreszlo zapytam na pewno i dam znac.wlasnie minie nam szybko a ja sie pewnie tak wciagne ze jak urodze to naucze sie karmic i pisac juz ktora tak tu robila:)
mala ci wszytko wynagrodzi i nie bedzie czasu na glupie mysli zobaczysz:)
a temu nie raz minie zrzednie bo nie mam zamairu siedziec wdomu i od dzis zmiana

bezsenna jeszcze jakis czas temu to bym sie pewni zgodzila i nie wiadomo jak by sie skonczylo ale dobre sie skonczylo.mial taki nerw w oczach jak wygladam ze szo i mam go w du,,,prosto i musze wam powiedziec ze to robi jak kubel zimnje wody, ijak m i zaraz lepiej :-)
potraktowlam go jak kogos obcego i ni eraz poczuje jak mnie bolalo

katerinka on nerwa pewnie mial ale na siebie, ze taka fajna Kobitke mial i przez glupote stracil!
ja tez juz wiecej z domu wychodze, i to dobrze kontakty z przyjaciolmi pomagaja.
kurcze teraz sama sie zastanawiam czy czasami nie wybrac sie do fryzjera cosik zmienic. np calkiem inna fryzurke sobie zrobic. a ty duzo skrocilas wlosy?
Malutka moze mi dac w kosc, za te moje nerwy podobno jak sie mama stresuje dziecko moze pozniej kolki. zawsze bardzo lubilam dzieci to w mojej pewnie sie zakocham od razu i glupoty z glowy wywietrzeja.

reklama
wiesz co duzo nie skrocilam bo teraz jestm w fazie zapuszczania ale efekt naprawde super i poradil mi jak je ukladac i wogole,boze chumor o 180 stopni.
ja tez nie wiem jak to bedzie z kubusiem ale teraz poki czas tzreba sobie dogadzac

Do góry