reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
no juz niedlugo... z jednej strony bardzo sie ciesze i nie moge doczekac a z drugiej potwornie sie boje tego, ze sie rozpadne w drobny pyl zanim bede miec Synka w ramionach...
od 2 tyg siadla mi psychika....

to juz niedługo będziesz tak zajeta, ze nie bedziesz miała czasu myślec o tych wszystkich przykrych sprawach; mam tylko nadzieje, że Twój "palant" chociaż poczuwa sie do jakiejs odpowiedzialnosci

KKROPELKA moze to nie pocieszenie, ale ja tak mam od trzech tygodni; niby sie trzymam, ale .....
jestem sama od 3 m-cy. i przyznam, ze poczatkowo mialam sie z tym znacznie lepiej. a od 2 tyg potrafie przeryczec cale dnie. i powaznie boje sie, ze dopadnie mnie depresja poporodowa a wtedy...
a moj "palant" poczuwal sie bardzo do checi posiadania potomka, planowania go i celowego zrobienia. a teraz... poczuwa sie moze do finansow, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.
w kazdym badz razie moje sampoczucie ma gdzies...
czuje sie bardziej jakbym to z jego mama miala dziecko. bo ona mnie caly czas wspiera.
a jak to jest u Ciebie?
troche podejrzalam Twje posty wiec wiem, ze masz termin na marzec 2009.

reklama
przepraszam, ale co chwilę muszę biegac do toalety - cos mnie przeczyszcza ostatnio;
moj "palant" poczuwal sie bardzo do checi posiadania potomka, planowania go i celowego zrobienia - u mnie tylko to pasuje; podaje ci gg 10308789 - to ułatwi kontakt

Do góry