reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
no topless po ulicach biegac nie bede.... ale tak z glebi serca, pozwalajac mojej próżności przemowic, to ja mam nadzieje, ze po ciazy bede mogla dalej pokazywac to co mialam najlepszego - grzuch. pewnie nie od razu, ale za kilka miesiecy, pliz pliz pliz.
mialam rewelacyjny brzuch, z pieknym szesciopakiem. ech, rozmarzylam sie.

hihihi, wysle ojca. tak sie przejal rola dziadka, ze zaczal wedkowac. ma juz dwie wnuczki i dla nich juz probowal, ale jakos mial mniejsza motywacje do dziewczynek.
obdzielilam dziadkow zadaniami - moj tato mial byc od meczow pilki noznej, a ojciec exa od wycieczek na ryby. wyglada na to, ze moj tato stanie na wysokosci zdania w obu dziedzinach.
to jak juz zlowi zlota rybke, to o cos dla ciebie tez poprosic?

hihihi, wysle ojca. tak sie przejal rola dziadka, ze zaczal wedkowac. ma juz dwie wnuczki i dla nich juz probowal, ale jakos mial mniejsza motywacje do dziewczynek.
obdzielilam dziadkow zadaniami - moj tato mial byc od meczow pilki noznej, a ojciec exa od wycieczek na ryby. wyglada na to, ze moj tato stanie na wysokosci zdania w obu dziedzinach.
to jak juz zlowi zlota rybke, to o cos dla ciebie tez poprosic?

O stalowe nerwy bo ich najbardziej mi brakuje

reklama
Do góry