Najlepiej takie różowe okularyNic straconego..rozglądaj się dobrze i jak spotkasz kobiete toples to wiedz ,że to DORI.Tylko wynurz się Pirrllott ze swojej skorupki i najlepiej załóż okulary to będziesz lepiej widzial))
reklama
no topless po ulicach biegac nie bede.... ale tak z glebi serca, pozwalajac mojej próżności przemowic, to ja mam nadzieje, ze po ciazy bede mogla dalej pokazywac to co mialam najlepszego - grzuch. pewnie nie od razu, ale za kilka miesiecy, pliz pliz pliz.
mialam rewelacyjny brzuch, z pieknym szesciopakiem. ech, rozmarzylam sie.
mialam rewelacyjny brzuch, z pieknym szesciopakiem. ech, rozmarzylam sie.
mamoośka
Fanka BB :)
A najlepiej to jeszcze powiększające.Najlepiej takie różowe okulary
Dori co do brzucha to może twoje prośby zostaną wysłuchane- wszystko jest możliwe
no obyDori co do brzucha to może twoje prośby zostaną wysłuchane- wszystko jest możliwe
i zeby jeszcze Fafel dostak brzuch po mnie... po ojcu niech ma sylwetke np. ale brzuch moj.
hihihi, wysle ojca. tak sie przejal rola dziadka, ze zaczal wedkowac. ma juz dwie wnuczki i dla nich juz probowal, ale jakos mial mniejsza motywacje do dziewczynek.
obdzielilam dziadkow zadaniami - moj tato mial byc od meczow pilki noznej, a ojciec exa od wycieczek na ryby. wyglada na to, ze moj tato stanie na wysokosci zdania w obu dziedzinach.
to jak juz zlowi zlota rybke, to o cos dla ciebie tez poprosic?
obdzielilam dziadkow zadaniami - moj tato mial byc od meczow pilki noznej, a ojciec exa od wycieczek na ryby. wyglada na to, ze moj tato stanie na wysokosci zdania w obu dziedzinach.
mamoośka
Fanka BB :)
hihihi, wysle ojca. tak sie przejal rola dziadka, ze zaczal wedkowac. ma juz dwie wnuczki i dla nich juz probowal, ale jakos mial mniejsza motywacje do dziewczynek.
O stalowe nerwy bo ich najbardziej mi brakuje
reklama
Podziel się: