Krropelka Jak piszesz posta, to weź zaawansowaną edycję. Tam nad tekstem będzie taki spinacz podpisany 'załączniki'. I to właśnie tam się umieszcza zdjęcie
Abundzu Plemnik z kokardką
Zazdroszczę, że exowi się już znudziło. Mój teraz będzie na etapie udawania kochającego tatusia... :/ Również uważam, że na urodzinach Smoka powinni być tylko najbliżsi. Na pewno nikt z rodziny dawcy.
samasamotna Przepraszam, że to napiszę, ale nie powinnaś płakać za kimś, kto Cię tak traktował... Mój też mnie wyzywał, raz uderzył w twarz i dla mnie to już wystarczający powód, żeby nigdy do niego nie wrócić... Dlatego nie rozumiem takiej tęsknoty, bo to tęsknota za ideałem, który masz w głowie, a nie za Twoim exem... Bo z tego, co piszesz, to on odpowiednim facetem dla Ciebie nie jest...
Imię Anna ładne. Tak samo jak Hanna.
gjoasia U mnie też bylo gadanie, że urodzę i on zabiera dziecko i wychowa je razem z rodzicami :/ Także takimi tekstami się nie przejmuj. Oni wszyscy tak na początku gadają, tylko zanim znalazłam to forum, to nie wiedziałam o tym i bardzo się przejęłam groźbami exa. Teraz wiem, że niepotrzebnie...
anowi Mnie bardzo bolały piersi, jak ex je dotykał to mnie to drażniło i się darłam na niego, ale byłam pewna, że to spowodowane okresem, bo wtedy zwykle też tak miałam. Niestety, to nie był okres...A, i ja płakałam przez połowę ciąży. Do 21 tygodnia. Wtedy się dowiedziałam o płci i już lepiej znosiłam ciążę, ale mimo wszystko załamania zdarzają się do tej pory. Dobrze, że już niewiele mi zostało. Jakoś nie lubię stanu bycia w ciąży, nie służy mi...