reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Tak swoją drogą, to chciałabym widzieć jego minę, jak się dobija do Ciebie, a tam nikogo nie ma, a Ty już w Polsce :D Ciekawe, co by wtedy zrobił. Przecież mogłabyś być wszędzie, w każdym miejscu Polski :]

reklama
tylko ta cholerna szwecja jest tak prorodzinna, ze nie wiem czy by mi wracac nie kazali. ehh.... to wszystko jest bez sensu. i jeszcze na domiar zlego zalatwienie tyc spraw urzedowych w duzej mierze zalezy od ex... maskakra

bezsenna swiadczy. tylko to moze byc i za 4tygodnie :). mnie sie szybko obnizyl brzusio z tego, co pamietam. i Filip tak parl bolesnie glowka w dol.

spokojnie, masz jeszcze czas; obnizenie brzucha jest jednym z etapow; i raczej sie nie zdarza, zeby pierworodka zaraz urodzila; nawet u wielorodek trwa to kilka dni :))

piekna ciezaroweczka - moze tak do lozeczka spac ;)) trzeba wypoczywac; jeszcze bezsenne noce przed toba; lorzystaj poki mozesz ze snu :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krropelka 4 tygodnie... Mi jeszcze 7 zostało :]
agazoja Ja nie bez powodu mam taki nick ;) Ale tak na serio, to byłam na tej komunii i to zajęło cały dzień, potem jeszcze przyjęcie i teraz muszę zrobić jedną rzecz na studia. Zresztą pisałam Ci. Już są zaliczenia, egzaminy... Chciałabym znowu Was zobaczyć, synek na pewno urósł, ale najpierw muszę wszystko pozaliczać i mieć już spokój na studiach.

reklama
zapraszamy, mam nadzieje,ze jeszcze zdazysz;
a to moze byc tydzien albo i 2 miesiace - jesli chodzi o brzuszek;
nigdy nie wiadomo kiedy ;))

p.s. na gg mnie szybciej mozna "zlapac"

Do góry