reklama
A
agazoja
Gość
tak ) ale spokojnei
bo u pierworodek to moze nastapic nawet miesiac przed porodem )
bo u pierworodek to moze nastapic nawet miesiac przed porodem )
Dobrze, że mnie uspokoiłaś. Bo już mnie jedna dziewczyna nastraszyła porównując te oto 2 zdjęcia:
http://img43.imageshack.us/img43/5607/38452359.jpg
To na górze jest z dzisiaj, a to na dole sprzed 3 tygodni.
http://img43.imageshack.us/img43/5607/38452359.jpg
To na górze jest z dzisiaj, a to na dole sprzed 3 tygodni.
A
agazoja
Gość
spokojnie, masz jeszcze czas; obnizenie brzucha jest jednym z etapow; i raczej sie nie zdarza, zeby pierworodka zaraz urodzila; nawet u wielorodek trwa to kilka dni )
piekna ciezaroweczka - moze tak do lozeczka spac ) trzeba wypoczywac; jeszcze bezsenne noce przed toba; lorzystaj poki mozesz ze snu )
piekna ciezaroweczka - moze tak do lozeczka spac ) trzeba wypoczywac; jeszcze bezsenne noce przed toba; lorzystaj poki mozesz ze snu )
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krropelka 4 tygodnie... Mi jeszcze 7 zostało :]
agazoja Ja nie bez powodu mam taki nick Ale tak na serio, to byłam na tej komunii i to zajęło cały dzień, potem jeszcze przyjęcie i teraz muszę zrobić jedną rzecz na studia. Zresztą pisałam Ci. Już są zaliczenia, egzaminy... Chciałabym znowu Was zobaczyć, synek na pewno urósł, ale najpierw muszę wszystko pozaliczać i mieć już spokój na studiach.
agazoja Ja nie bez powodu mam taki nick Ale tak na serio, to byłam na tej komunii i to zajęło cały dzień, potem jeszcze przyjęcie i teraz muszę zrobić jedną rzecz na studia. Zresztą pisałam Ci. Już są zaliczenia, egzaminy... Chciałabym znowu Was zobaczyć, synek na pewno urósł, ale najpierw muszę wszystko pozaliczać i mieć już spokój na studiach.
reklama
A
agazoja
Gość
zapraszamy, mam nadzieje,ze jeszcze zdazysz;
a to moze byc tydzien albo i 2 miesiace - jesli chodzi o brzuszek;
nigdy nie wiadomo kiedy )
p.s. na gg mnie szybciej mozna "zlapac"
a to moze byc tydzien albo i 2 miesiace - jesli chodzi o brzuszek;
nigdy nie wiadomo kiedy )
p.s. na gg mnie szybciej mozna "zlapac"
Podziel się: