reklama
Asteraki
Fanka BB :)
Biorąc pod uwagę tylko jego przeszłość, oczekiwania jakie zawarli są z kosmosu. Bosh, byle tylko na złość drugiemu człowiekowi. Może się zdarzyć, że ktoś z opieki będzie chciał Cię odwiedzić i sprawdzić warunki w jakich żyjecie, nie ma się co bać tych wizyt, muszą zweryfikować informacje.
Asteraki
Fanka BB :)
@tajlandd kto Ci takich rzeczy nagadał? Wysokość alimentów jest ustalana indywidualnie w oparciu o potrzeby dziecka, wysokość dochodów pozwanego i kilku innych czynników, ale już nie chce mi się rozpisywać. Przy czym pamiętaj, że opieka to też Twój wkład w wychowanie dziecka.
@Asiap84 no tak właśnie działa pismo z sądu. ,,Przypominają sobie" na potrzeby procesu.
@Asiap84 no tak właśnie działa pismo z sądu. ,,Przypominają sobie" na potrzeby procesu.
Ja jeszcze splacam kredyty które mieliśmy spłacac razem.. A co dzisiaj były wymyślil że chce czynnie brać udział w wychowaniu "jego, naszej córki" i czy mógłby kiedyś zostać u nas na noc. Poprostu mnie zatkało. 2 tygodnie przed rozprawa..
reklama
To będą alimenty na 2 dzieci.. O alimenty na drugie dziecko możesz złożyć nawet przed porodem i zabezpieczenie kobiety w ciąży i dziecka skoro was zostawił.. A to że nie pracuje to nie ma znaczenia to sąd orzeka ile będzie alimentów.. A jeżeli nie będzie płacił to będzie z funduszu alimentacyjnego.. Jest nawet program do obliczenia kosztów utrzymania dziecka.. Nie patyczkuj się z nim..
Podziel się: