Julka dziękuję trochę mi naświetlilas jak wygląda rozprawa bo jestem strasznie zestresowana tym.. Czy na rozprawie poruszana jest kwestia rozstania i ogólnie całego związku? To u nas będzie batalia bo były zapiera się rękami i nogami żeby tylko więcej niż 300 nie płacić.
reklama
A jeszcze kwestia nazwiska nie wiem jak to u Was wygląda. Moze Was to zainteresuje. Ja byłam sama zapisać syna. Dostał moje nazwisko, jednak ubiegał się o niej to aby syn nosil jego... Sędzia na rozprawie uświadomiła go, ze jesli nie odpuści to syn będzie miał podwójne nazwisko. On i tak podtrzymywal swoje zdanie. Ja odpuscilam z nazwiskiem... Nie chciałam aby mój syn z tym później mial problemy.. W szkolesczy cos... Wydawało mi się to uciążliwe dwa dlugie nazwiska... Podobno takie prawo jest...
Koszt utrzymania dziecka plus opłaty to 900 zł miesięcznie przy najtańszych rzeczach. A nie chce kupować byle czego bo potem a to alergia, odparzenia, choroby.. On jest pewien że to że ma cukrzycę to napewno nie dostanę więcej..
Asia nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie on dawał zaswiadczenia, a to mam kregoslup krzywy, a to coś ze szczęka, a to nogę krótsza a najlepiej jego matka mowila że jest zazwysoki i nie może pracować fizycznie ... Dla sedzisę to nie argument ... Nie pracuje bo studiuje ostatni rok ... Bo przeciez nie da się studiowac i pracować...
reklama
Podziel się: