reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Mini melduję się w dwupaku! ;) A co do Ciebie eks wypisuje? Masz juz wyznaczony termin rozprawy alimentacyjnej? Bo rozumiem, ze póki co tylko o zabezpieczenie było? Gratuluję pozytywnej znajomości, moze lepiej nie przerzucaj emocji na nowego partnera bo szkoda zdrowia i Was :)
Jak się czujesz? Na kiedy masz termin? Jak znosisz upały? Ja to się cieszę, że urodziłam na początku czerwca. Teraz to bym chyba umarła jakbym była w dwupaku [emoji1]

ayaa na poczatku byly kolki i skoki, a teraz kolezanka jest juz malym czlowiekiem i ciężko ja naklonic do czegokolwiek juz nie mowie o tym, ze jutro mamy wizyte u psychologa dzieciecego bo moje dziecko przechodzi bunt dwulatka w wieku 12 mcy. Bije, kopie, gryzie, szczypie, rzuca sie na ziemie, terroryzuje otoczenie a ja juz nie mam pomyslu jak sobie z nia poradzic, ma takiego diabla za skora, ze wymiekamy. Ja sobie zdaje sprawę, ze ma moj charakter, ale szybko sie irytuje i zlosci ;) wyglad rudej laleczki z porcelany a charakter zołzy ;)

reklama
Hej urodziłam w niedzielę :) ojciec dziecka poinformował mnie dzisiaj, że nie odwiedzi syna. Cała ciążę mowil ze dla dziecka wszystko. Myśl ze nie kocha syna i nie przytuli boli bardziej niż to ze byłam sama w ciąży. Mnie może nienawidziec ale jak może udawać, że nie ma dzieciątka...

Do góry