Kobiety co na bezsenność w 3 trymestrze??? POMOCY?! ; (
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na to nie ma sposobu niestety też przez to przechodziłam. Praktycznie od początku ciążyKobiety co na bezsenność w 3 trymestrze??? POMOCY?! ; (
Serio aż tak źle było? [emoji16] a jak jest teraz?No i moja corka skończyła rok chciałabym powiedziec, ze nie wiem kiedy to zlecialo, ale tak mi dawala w kosc, ze dokladnie pamietam
Jak się czujesz? Na kiedy masz termin? Jak znosisz upały? Ja to się cieszę, że urodziłam na początku czerwca. Teraz to bym chyba umarła jakbym była w dwupaku [emoji1]Mini melduję się w dwupaku! A co do Ciebie eks wypisuje? Masz juz wyznaczony termin rozprawy alimentacyjnej? Bo rozumiem, ze póki co tylko o zabezpieczenie było? Gratuluję pozytywnej znajomości, moze lepiej nie przerzucaj emocji na nowego partnera bo szkoda zdrowia i Was
Rzeczywiście wygląda niewinnie. Piękna dziewczynka [emoji4]