reklama
E
eweline48
Gość
Jaimis ja też jeszcze nie wiem;-)
Witaj paulina i Amelka wątpię że nie miałaś żadnego wsparcia kiedy miałaś tylko Amelkę przecież pewnie masz rodziców lub rodzeństwo i ci na pewno pomagali a z tym drugim dzieckiem to przesadziłaś zaszłaś w ciąże po to żeby zatrzymać faceta przy sobie więc teraz piszesz że jak się byście się rozstali to co ja zrobię z dwójką dzieci wszyscy cię pocieszają na tym forum a ja myślę że sama jesteś sobie wina ja mogę sobie tylko wyobrazić że jak ten facet tak się za chowuje w stosunku do ciebie że się kłóćcie a może cię jeszcze bije tylko tego nie napisałaś to widzi twoja córka pewnie się boj i nie lubi twojego faceta ty jako osoba dorosła dajesz jej zły przykład dla swojej córki powinnaś powiedzieć stop i zostawić tego faceta sama powinnaś wynająć mieszkanie i usamodzielnić się a co masz teraz w tym związku to i będziesz miała to samo w małżeństwie te kłótnie i nic się nie zmieni to małżeństwo to tylko głupota
katerinka111
Fanka BB :)
jak ja czytam takie posty to mi sie drobne nie zgadzaja , kazdy madry kto nie przechodzi na wlasnej skorze i nikomu to nie cenic, ludzie gadaja i zawsze beda gadac, milosc jest slepa a fakty zawsze wychodza w praniu i ja mam w dup... takie stwierdzenia , kazdy mial moment zalu zalamania i potrzebowal DOBREGO SLOWA i nikomu to oceniac , wyplakac tez jest sie dobrze ,czas mija i potem czlowiek zyje bez elementu a cieszy sie dniem
ja dziekuje ze mam tak wspaniale dzieci i CZASU BYM NIE COFNELA a ta obraczke na palcu i ta rodzinna sielanke jeszcze bede kiedys miec a jak nie to tez sie nic nie stanie, realizuje moze plany ,dzieci maja co potrzeba i nic nam wiecej nie potrzeba
ja dziekuje ze mam tak wspaniale dzieci i CZASU BYM NIE COFNELA a ta obraczke na palcu i ta rodzinna sielanke jeszcze bede kiedys miec a jak nie to tez sie nic nie stanie, realizuje moze plany ,dzieci maja co potrzeba i nic nam wiecej nie potrzeba
katrinka111 mi się ostatnio spodobał kawałek tekstu z piosenki German (też brałam udział w szaleństwie oglądania tego serialu, bo kojarzyłam nazwisko ale piosenek nie) "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj, na dzień szczęśliwy nie czekaj". Nie mi oceniać innych i w duszy mam żeby nie powiedzieć co inne na d co inni o mnie mówią i ludzi nie oceniam. A jak jakaś biedna dziewczyna na zakręcie tu zajrzy to żeby usłyszeć dobre słowo bo sama już może ma siebie i swojego życia dość. A dzieci to skarb czasami totalna niespodzianka od losu Ale lepsza taka niż niektóre co życie nam potrafi spłatać
eweline48 no odpieluchowanie jest fajne bo już kasa nie idzie i wygoda chyba ja jeszcze nie wiem ;-)
wygoda to nie bardzo
ja jak swoja odpieluchowywalam to poszlam na żywioł,zdjelam majty i kilkanascie razy dziennie pytalam czy chce siku.Az wkoncu moje dziecko sie zdenerwowalo i powiedzialo,tylko siku i siku a ja chce mleczka
Obawiaalm sie zeby w majtki nie narobila wiec pytalam i wkoncu jakos zrozumiala ze jak sie pytam to trzeba isc i migiem sie nauczyla.Oczywiscie wiele razy nie zdazyla.Ale pozostalo jej przez jakis czas ze jak mowila mi ze cche siku a ja odpowiadalam ze zaraz pojdziemy to mi zaczela wolac BO ZARAZ W MAJTY ZROBIE!!!! i to dzialalo na mnie
Fakt koszty mniejsze ale musisz ciagle pilnowac czy chce do lazienki,zwlaszcza klopot jak jestes w trasie.Ja jezdze autobusami wiec poczatkowo ciagle sie obawialam co bedzie jak w trasie jej sie zachce,wiec wozilam ze soba pieluszke jeszcze dlugi czas.Albo potrafila w srodku miasta na zakupach nagle oznajmic ze chce do wc.I wtedy problem.W pieluchcach jak byla to robila kiedy jej sie chcialo i ja nie musialam sie martwic.
Ciotka z kanady mowi ze tam dzieci do 4 roku zycia chodza w pieluchach bo rodzicom sie nie chce ich uczyc a im jest wygodniej.,hehehehehehe
Ale jednak lepij niech jak najszybciej zrzuca te pieluchy.Jaimis,troche cierpliwosci i sie nauczy
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
jaimis ja widze ze twoja mama jak moja, przy mojej maie oliwka do 5tego roku zycia chodzila by w pampkach,pila z butli i była karmiona zreszta moja mama do dzis widzi w niej malutka dziewczynke i koszmar jest jak przyjezdza...
Podziel się: