reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
fikusek :-D:-D:-D:-D:-D:-D ja myślałam że ślub ale dziś poszliśmy na targ staroci i chyba słońca za dużo głowa mnie boli i zrobiłam nadinterpretację ;-)

fikusek bo kubus sie dusil i mial zagrozenie zycia i skonczyl magiczne 3 lata to sie dostalam do szpitala na diagnoze pozadna ale w wakacje jedziemy na powtorne badania kontrolnie
mozi nie na komunie kredyty nie.na to mam na oszczednosciowym i systematycznie odkladalam i sie udalo. mam na 25 osob w knajpie ,zalatwione po znajomosci bez wymyslengo menu ,tylko to co na codzien jemy, tort ciasta i napoje juz zalatwione . troche kasy pojdzie ale to raz w zyciu ,
a konsolidacje wzielam zeby z kasa wyjsc na przod, bo remontowo u mnie,wszystko mega drogie ale powoli sie da i zeby dostac pozniej wiecej musze miec jedna splate .troche to skompikowane. od lat zyje na kredytach i nie zaluje odsetek , bo zawsze splacam szybciej a to jakis zwrot ubezpieczenia i jest na nastepna ,
remont dobra rzecz,bo widac efekt w domu,a w wiekszosci przypadkow takich przypadkow sie nie robi czesto,
a niestety wszystko drogie i materialy i chyba jeszcze bardziej robocizna
a my wielki dzien mamy za soba, byla bardzo fajnie i pogoda dopisala

Witajcie mamusie :)
Czasem podglądam forum chociaż się już nie udzielam i widzę że wszystkie często mamy podobne problemy z naszymi pociechami.
Zdrowotnie to Paulinka jest właśnie po usunięciu migdałków, tzn trzeci (środkowy) wycięty a dwa pozostałe zmniejszone o połowę. Do tego dreny w uszach bo okazało się że mała głuchnie ... oczywiście zabieg prywatnie bo na kasę chorych kolejki rok czasu a czas gonił. I też kredycik ... bo skąd tyle gotówki wyczarować?

Według mnie najlepszym lekarstwem na wyleczenie się ze swojej obsesji na punkcie exów jest ... spotkanie się z nimi w sądzie :) Jak się widzi kiedy pan nazywany przez prawo "ojcem" wykłóca się o każdą złotówkę na swoje w końcu dziecko to wszelkie złudzenia mijają :)

Fajnie, że dzielnie się trzymacie ... pozdrawiam :)

reklama
Witajcie mamusie :)
Czasem podglądam forum chociaż się już nie udzielam i widzę że wszystkie często mamy podobne problemy z naszymi pociechami.
Zdrowotnie to Paulinka jest właśnie po usunięciu migdałków, tzn trzeci (środkowy) wycięty a dwa pozostałe zmniejszone o połowę. Do tego dreny w uszach bo okazało się że mała głuchnie ... oczywiście zabieg prywatnie bo na kasę chorych kolejki rok czasu a czas gonił. I też kredycik ... bo skąd tyle gotówki wyczarować?

Według mnie najlepszym lekarstwem na wyleczenie się ze swojej obsesji na punkcie exów jest ... spotkanie się z nimi w sądzie :) Jak się widzi kiedy pan nazywany przez prawo "ojcem" wykłóca się o każdą złotówkę na swoje w końcu dziecko to wszelkie złudzenia mijają :)

Fajnie, że dzielnie się trzymacie ... pozdrawiam :)
Witaj asuzana dawno nic nie pisalaś, jak tam dziewczynki
u mojej kolezanki wlasnie ze wzgledu na migdaly synek mial problemu ze sluchem i co chwile chorowal,a teraz duzo lepiej, sluch ok,a nie lapie juz wszystkiego jak wczesniej

a z tym wyleczeniem to masz 100% racji

Witaj Kooska, pisz śmialo ;)

Do góry