reklama
Margarita
Zaciekawiona BB
Jaimis, mysle,ze w kazdej chwili...Chcialabym. Naprawde mam juz od dluzszego czasu bole krzyzowe, jakby strasznie maly parl glowka, czasem jakby mi sie kosci rozsuwaly, ciagle czekam i czekam....Naprawde nie sadzilam, ze rzenosze. Juz w 25 tyg lekarka kazala sie polozyc z moja skrocona szyjka
Margarita, nie pomyliliby się ;-) u mnie było widać tylko na jednym usg, z resztą miałam ich bardzo mało, bo zawsze było "a to następnym razem", a tym następnym razem nie było już widać... z resztą mój lekarz był wybrany z przypadku, obcokrajowiec, był miły, ale niezbyt wylewny, a ja młoda, wystraszona i o nic nie pytałam w sumie. Więc spokojnie
mlodaszczesliwamama
Początkująca w BB
W sumie już mi sie częśc znajomych zweryfikowala i ciesze sie z tego powodu. Ta cześc znajomych z ktora juz nie mam kontaktu to są ludzie ktorzy zawsze byli bardziej znajomymi mojego bylego wiec to nic dziwnego raczej że teraz nie widuje sie juz z nimi skoro nigdy wczesniej sama-bez chlopaka tez sie z nimi nie widywalam. Ale tak czy siak kumplowalismy sie jako tako przez dlugi czas wiec to nie wporzadku że przestalam byc teraz interesująca- w ciąży. No ale ludzie na ktorych mi od zawsze najbardziej zależalo zostali przy mnie i oby tak dalej.
margarita to bądź dzielna i jak będziesz już po i będziesz miała siłę chwilę wpadnij opowiedzieć i się pochwalić
mlodaszczesliwamama no i garstka tych co przy tobie są jest warci więcej niż tłumy byle jakich znajomych a z czasem szwędając się po piaskownicach poznasz z pewnością nowych
mlodaszczesliwamama no i garstka tych co przy tobie są jest warci więcej niż tłumy byle jakich znajomych a z czasem szwędając się po piaskownicach poznasz z pewnością nowych
jaimis,a ty ciagle w tej samej pracy pracujesz czy zmienialas?bo mi sie cos przypomina ze pisalas ze w nowej jestes robocie.I znowu jakies tam cyrki są????to masz pecha jak ciagle trafiasz na jakies dogorywajace firmy.
A ja zmienilam mieszkanie miesiac temu i znowu musze sie wynosic
A ja zmienilam mieszkanie miesiac temu i znowu musze sie wynosic
Rosi od września w nowej i coraz gorzej trafiam... ostatnimi czasy nie mam szczęścia do facetów ani pracy ale jak mogę wybierać to wolę żeby zły los odnośnie pracy się odwrócił to wybieram pracę już jestem zmęczona tym szukaniem. A ty dla czego masz się przeprowadzić?
katerinka111
Fanka BB :)
napisze na zamknietym bo tutaj zagląda wtyczka
to nie fajnie z taka przeprowadzka ,przeciez to kupa roboty a jak tam w milosci? cos do przodu
ja sie ciesze znowu wolnoscia i tym spokojem -bezcenny chlop nie jest mi potrzebny co trzeba go nianczyc i mnie drazni swoim zachowaniem zyciowym,
ja mam teraz moja prace ,obowiazki szkolne itp i nareszcie rusze moj plan po nowym roku :-):-):-):-):-):-):-):-)
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
katerinka mi to sie wydaje ze my jestesmy na tyle samodzielne ze facet na dluzej meczy kazda z nas... ale warto probowac...
ja jestem na etapie probowania... zobaczymy coz tego wyjdzie... narazie jest fajnie
obecnie ejstem juz chyba na tym etapie ze w zwiazku ciesze sie chwaila... a swoje wlasne zycie mam dla siebie...
ja jestem na etapie probowania... zobaczymy coz tego wyjdzie... narazie jest fajnie
obecnie ejstem juz chyba na tym etapie ze w zwiazku ciesze sie chwaila... a swoje wlasne zycie mam dla siebie...
Podziel się: