reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

A wiec termin to 15 grudnia :)
Tylko cywilny bo jestem wierząca ale nie praktykujaca :D hehe moze kiedys koscielny w co watpie :)
Skromnie na nie cale 30 osób przyjecie w restauracji :) Suknie juz kupilam ...długa biała... :D Ale skróce ja bo sie zabije na sniegu pozniej :)

A co do dawcy powiem Wam tak .. wiem wiem każdego indywidualna sprawa ale ja mu nie odpuszcze..tyle przez niego wycierpialam morze lez wylalam i nie popuszczę mu , to nie sa pieniazki dla mnie tylko dla synka i chce aby zylo mu sie lepiej zawsze 400 zł to jakis pieniadz , na ulicy nie lezy jak to mówia. W ciagu roku to suma 4800 wiec nie mało . Chce zeby mial jakis start w zyciu . Dawca ma majatek i pozniej maly bedzie mogl walczyc o swoje. To co on ma na swoim majestacie jest warte z 10 milionow zlotych. Jesli przepisze np wszystko swojej corce którą tez ma z pierwszego zwiazku moj syn bedzie mogl sie domagac swojej czesci albo ona bedzie musiala go splacic . Mysle przyszlosciowo .

reklama
Carlaa oryginalnie :tak: a jakie masz w końcu włosy miałaś ciachać

super dziewczyny że wam się poukładało ja życzę zwykłego szczęścia waszym związkom i rodzinom:tak: oby wszystkie poklei pisały takie newsy

Carlaa widzę że biedak ma dylematy z tego co pisałaś to się zgodził to znowu, pewnie ma obawy finansowe... ahhh życie takie drogie że nie wiadomo kiedy kasa ucieka wszystko coraz droższe tylko pensje maluchne, a politycy żyją w jakimś wirtualnym świecie i pokazują jakieś mapki i wykresy jak to nie jest u nas źle :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale dzieci to nasz jedyne szczęście no i co już pisałam lepiej żeby dzieci miały rodzeństwo jak nas kiedyś już nie będzie.... Jakoś tam sobie poukładacie a ja mam nadzieję że w niedalekiej przyszłości będziesz się żalić na wagę opuchnięte kostki ;-);-);-);-) a ten ślub już tuż tuż tuż stresik jest???

Carlaa szkoda że tak z nimi masz powinni z dumy pękać i dbać żeby twój dzień był bardzo szczęśliwy... ja to noeraz sobie pomyślę jak to będzie jak coś zrobię nie tak i jak sytuacja oswję ona to jej się nie boję no ale każdy ma swoje sposoby a oni już widzieli i śmiechy i spazmowe płacze pewnie ;-)
A dziś w pracy rozmawiałam z babeczką przed 50 mówi że się tak śmiała na ślubie bo usłyszała pierwszy raz drugie imię męża i ją ono tak rozbawiło że nie mogła się opanować, tak ż nie ty jedna tak masz. no i ma 2 córy i mówi że żałuje że jeszcze z jednego nie ma moja mama też mówiła że żałowała że nie zdecydowała się na 3 dziecko tak że warto to dziewczęta przemyśleć:tak: lata lecą nawet nie wiadomo kiedy....

No Carlaa :) Czas na Ciebie :) ja już jestem po. Póki co, nie było wspanialszego dnia dla mnie :) Trzymam za Was kciukasy. W ogóle się nikim nie przejmuj i nie oglądaj się na stereotypy :p
Ja też mam podobnie, że jak się stresuję, to się śmieję :p Lepsze to od zaniemówienia np.

Co do 2 dzidzi, to mój chce, ale jeszcze nie teraz ;D a ja po prostu mogłabym już, zaraz, teraz - koleżanek maluszki niańczę :) Jakoś średnio co 5mis któraś rodzi :p

Pisałam kochana na forum :) 29.09 był NASZ dzień :)
Nie wrzucam zdjęć, bo nie chce dawać nikomu pożywki, a wiem, że jestem podglądana. W sumie nie mam się czego wstydzić, ale rodzinka ex'a jak i jego żonki są wyjątkowe ;] wrzucę na priv forum później :)

Będzie dzidzia u nas na bank ;D kwestia czasu i uregulowaniu kilku spraw :)

reklama
candy to super :) najwazniejsze sie ze uklada a innych mniej w d takich pustakow ,co zazdroszcza :)

a moj kubus pierwszy dzien dzisiaj opuscil ma jakas paskudna wysypke i mega goraczka, idziemy do lekarza, bo podobno w przedszkolu panuje szkarlatyna ech , a ja jeszcze dzisiaj mam fajna kasowa fuche i jak na zlosc, ale ide bo zrobic ,kazdy grosz sie przyda

Do góry