reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

candy to super :) najwazniejsze sie ze uklada a innych mniej w d takich pustakow ,co zazdroszcza :)

a moj kubus pierwszy dzien dzisiaj opuscil ma jakas paskudna wysypke i mega goraczka, idziemy do lekarza, bo podobno w przedszkolu panuje szkarlatyna ech , a ja jeszcze dzisiaj mam fajna kasowa fuche i jak na zlosc, ale ide bo zrobic ,kazdy grosz sie przyda

szkoda mi tego kubulka mojego ,nigdy nie wiadomo co , plamy sa nie ciekawe i do tego doszlo ostre zalapenie oskrzeli :angry::angry: takie zycie z alergikiem,wczoraj biegal usmiechniety a dzisiaj ech , gdyby nie to ze nie jedno z nim przeszlam juz bym miala skierownie do szpitala :-(takze do wtorku w domku jak nie dalej, a tak sie cieszyl bo mial miec urodzinki w przedszkolu to bedzie mial podwojnie i pozniej .a lekarstwa 60 zl a niby wszystko na znikze i najtaniej .

reklama
Candyc to chore co którąś dziewczynę podglądają, ludzie życia osobistego nie mają?:no: to będę wyglądać na fotki i na dobrą wiadomość o dzidzi :tak: ja wiem grunt żeby zdrowe było itp ale co wolałabyś chłopca czy dziewczynkę teraz?
katerinka oj szkoda tych urodzinek zdrówka

urodzinki mu nie przepadna .bylam dzisiaj w przedszkolu maluchy laurki robily itp

raczkowa
jak dla mnie forum bb bezpieczne ,tylko nie wciskaj lubie na fc heh
jak ja kocham takie baby a o sobie nic nie powiedza

Witajcie dziewczyny! Mysle,ze malymi krokami zbliza sie moj termin porodu...Zaczynam miec bole i brunatne plamienia. Troche sie niepokoje, bo przy pierwszej ciazy po prostu odeszly mi wody, a tu tak jakby powoli odchodzil czop...:shocked2:Tak mysle, no bo co mialoby to byc innego???Jak myslicie?

Oczywiscie mowie to tak spokojnie, bo juz od 26 tyg stwierdzila moja gin,z emam skrocona szyjke i moge urodzc wczesniej...Czyzby juz?

reklama
i jak???? ja miałam cesarkę i nie mam doświadczenia nawet jednego skurczu nie doczekałam. To pisz co i jak mam nadzieję że to będzie najszybszy i najmniej bolesny poród! :-)

Do góry