reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

jaimis ja odkald poszlam do pracy jakos tak bardziej dobam o siebie... i hmm... to glownie dlatego ze bardzo duzo ejstem miedyz ludzmi no i sam fakt ze u nas sporo facetow pracuje...:tak:

ja sie zgodze z faktem, ze zeby miec dziecko wiele kobiet zgodzilo by sie nawet na mega duzo kg na plusie i te rozstepy na czole...

reklama
jaimis swiete slowa podpisuje sie obiema rekami :tak:

mlodaszczesliwa ooo taaak cos o tym braku sily wiem :-D:-D jak juz brzucho bedzie wielki to dopiero bedzie klopot z dbaniem o siebie :-D ale dasz rade :tak::tak::tak:

mlodaszczesliwamama w tym roku masz maturę??? u mnie w klasie dwie były młodymi mamuśkami, trzecia była świeżo po porodzie na poduszce siedziała podczas matury a czwarta była w ciąży i to było sto lat temu kiedy mam wrażenie źle traktowało się młode dziewczyny w ciąży i wszystkie zdały tak że bądź twarda:-)

ollka22 ale ty lubisz swoją pracę a ja nie bardzo ;-) no i fajnie że masz facetów to dawaj jakiegoś na kącik matrymonialny ;-)

Raczkowa oj ty to masz jeszcze brzdąca choć czas leci co nie?
Jak będziecie tak biegać za małym aż pot będzie spływał tam gdzie nigdy normalnie nie spływa i biec z nim na rękach bo deszcz pada to same kilogramki giną :-D

jaimis oj oby oby lecialy te kilogramy bo ja wierzylam ze od karmienia schudne a tu nic :-D ale co sie dziwic jak jem jak mal;e sloniatko :-D:-D

Raczkowa uwierz, że karmiąc schudniesz. Jak tak schudłam, że nawet 45 kilo nie ważyłam. Myjąc się o kości się obijałam. Fakt długo karmiłam, bo do rok i 9 m-cy zabrakło podajże 9 dni.

ja jak karmilam to wage tez mialam ok :) a mój kubus jeszcze do teraz lubi raczke polozyc i sie tulic i mowi moje cycy hehehh

a my dzisiaj mamy z kumpela wieczor pogadanek ,dzieciaczki polozymy i przy winku bedziemy siedziec :) trzeba sie odstresowac , bo czas leci jak szalony a nastepny tydzien pracowity wiec trzeba nabrac sily
milego wekendu :)

reklama
Do góry