Mnostwo oszustek jestchcialam oddac ubranka po ewci komus biednemu ,konkretnemu i potrzebujacemu.Nie znalam nikogo takiego wiec dalam ogloszenie.Zglosila sie kobieta i opisala swoja sytuacje wie umowilam sie z nią ze przyjdzie wieczorem odebrac(3 torby tego bylo), bo czesc uprawlam zeby brudow nie oddawac.Ubranka sliczne prawie w idealnym stanie bo coz moze taki maluch zniszczyc.Za 20 minut dzwoni znowu telefon i kobieta pyta o ubranka.Wiec mowie ze nieaktualne bo juz wieczorem ma ktos odebrac.A ona do mnie ze to ona wlasnie dopiero dzwonila ,tylko teraz z innego telefonu dzwoni bo chciala powiedziec ze odbierze je zaraz bo popoludniu nie ma jak.Wiec mowie ze one sa jeszcze mokre,a ona ze to nic jej to nie przeszkadza.Tylko zebym podala jeszcze ra adres bo gdzies dziecko zapodzialo jej kartke i nie pamieta.Wiec za 30 minut jest i taka zadowolona wziela.Popoludniu ktos puka................okazalo sie ze przyszla kobieta po ubranka.Taki mi bylo wstyd,ze dalam sie tak wkopac.Okazalo sie ze inna wziela tylko oszukala.A ta wlasciwa niepotrzebnie sie fatygowala.Kobieta miala łzy w oczach.Jezeli ta co wziela byla potrzebujaca to niech ma dla dziecka,sprytem sie wywinela.Ale jezeli to handlara jakas to OBY ZADNEGO CIUSZKA NIE UDALO JEJ SIE SPRZEDAC!!!!!!!
reklama
Ja tak na szybko
Rosi przeczytalam co napisalas o tej babce od ubranek. Ale jaja !! jak ludziom moze w ogole cos takiego przyjsc do glowy haha. Cos niesamowitego...
Kochane, mam kilka rzeczy do sprzedania, zerknijcie sobie na allegro, dla Was zmniejsze ceny jak cos
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rosi przeczytalam co napisalas o tej babce od ubranek. Ale jaja !! jak ludziom moze w ogole cos takiego przyjsc do glowy haha. Cos niesamowitego...
Kochane, mam kilka rzeczy do sprzedania, zerknijcie sobie na allegro, dla Was zmniejsze ceny jak cos
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
katerinka111
Fanka BB :)
honey ,rosi
ja tez pomagalam nie raz a nawet z bb jednej mamie i co ,pokrywalam koszty przesylki np jedzonka i co potem chciala przeslac rzeczy to ze mnie zadrwila i skad mam wiedziec ze naprawde nie miala ,ech szkoda gadac
a ja juz tez rzeczy nie daje gdzie potem czlowiek idzie to po podlodze sie po nich depcze to az zal
moj kuba juz przeziebienie zalapal jak i polowa grupy i juz sie zaczyna hehehe
kupilam maluchom dzisiaj kozaczki przecenione za 30 zl za pare juz na zime bede miala
ja tez pomagalam nie raz a nawet z bb jednej mamie i co ,pokrywalam koszty przesylki np jedzonka i co potem chciala przeslac rzeczy to ze mnie zadrwila i skad mam wiedziec ze naprawde nie miala ,ech szkoda gadac
a ja juz tez rzeczy nie daje gdzie potem czlowiek idzie to po podlodze sie po nich depcze to az zal
moj kuba juz przeziebienie zalapal jak i polowa grupy i juz sie zaczyna hehehe
kupilam maluchom dzisiaj kozaczki przecenione za 30 zl za pare juz na zime bede miala
fikusek1988
Mama Alanka:)
moj tez przeziebiony..ale chyba jutro go poscle do przedszkola i zobaczymy co dalej bo w sumie ma katar tylko.
reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
moj dzis poszedl ale zabieram go o 12,dzis mam kryzys...z wielkim placzem zostal w przedszkolu
Podziel się: