reklama
raczkowa dokładnie, mój tak samo byle po złości zrobić A ostatnio jeszcze przy swojej matce wyskoczył do mnie z tekstem, ze ja mu będę alimenty płacić za to, że Filip ma jego nazwisko to powiedziałam, ze nie ma problemu idziemy i zmieniamy, ale niestety na to się nie zgodzi. Jego matka to aż sczerwieniała ze wstydu...
fikusek1988
Mama Alanka:)
nie radzilabym robic problemow bo np jak sie utrudnia spotkania ojca z dzieckiem to on moze isc z tym na policjeraczkowa wiem ze to nie latwe ale moze sprobuj na spokojnie mu wytlumaczyc ze tak bedzie lepiej dla dziecka a nie dla ciebie, ze jesli on nie bedzie ci robil pod gorke w kwestii dziecka to ty jemu tez nie..
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa ty wytlumacz temu idiocie ze bycie ojcem to nie ejst danie nazwiska...
dobitnie bym mu pojechala ze nawet na to nie zasluguje....
martttika to ten twoj jest genialny.... eh on potrafi ludzia humor poprawiac
dobitnie bym mu pojechala ze nawet na to nie zasluguje....
martttika to ten twoj jest genialny.... eh on potrafi ludzia humor poprawiac
emilka87
Fanka BB :)
nie radzilabym robic problemow bo np jak sie utrudnia spotkania ojca z dzieckiem to on moze isc z tym na policje
mysle ze to zalezy od zachowania ojca bo jak jest wporzadku to ok tez jestem za tym zeby taką byc wzgledem niego ale jak by przyszedł przykladowo podburzony i odgrażał sie mnie czy dziecku albo mialabym podstawy zeby sie obawiac jego zachowania to moglby sobie nawet prezydenta powiadomic a i tak bym go nie wpuscila.
martttika ten twoj to ma faktycznie ciekawe pomysły i udane poczucie humoru.. alimenty na niego za nazwisko dobre rzeczy.. to niech je w sobie w pięty wsadzi, bedzie wyższy
raczkowa a jakby mu tak choc na chwile domalowac? albo jak cos to powiedz mu zeby sie gdzies rozejrzał za nową bo ta z promocji mu sie juz zużyła noo musimy jakis sposob zlelezc na niego zeby przejrzał
Ostatnia edycja:
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
emilka niestety ale w takiej sytuacji to po twojej stronie lezy wezwanie policji, inaczej nikt nikomu nie udowodni ze dawca zachowuje sie neiodpowiednio
moj jest na tyle zdolny ze on sobie zazyczy widzenia z dzieckiem o 23 i wydaje mi sie ze chyba nie zdazylby isc na policje bo ja wczesniej zloze wniosek o ustalenie widzen przy kuratorze albo innej osobie np mojej mamie jak juz patologie chce robic to na calego robmy zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie chryste gdzie ja mialam oczy ....
reklama
wiecie co z ta policją to prawda, bo mojej bratowej nawet psycholog i prawnik powiedziała, że w razie awantury dzwonic od razu (brat miał swego czasu problemy alkoholowe). Oczywiście pare razy tak zrobiła, ale tylko po to by mieć podkładkę do rozwodu, bo policji nic a nic to nie obchodziło. Równie dobrze mógł zabić i ją i dziecko i dopiero wtedy może by zareagowali na przemoc domową. No ale to już temat na inną dyskusję.
Podziel się: