reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

iga0505 dobry tekst "wydawało mi się że wiele nas łączy, a teraz wiem, że dzieli nas wszystko...." !!!! dla wielu takich potłuczonych przez zycie!!! jak byś miała chęć się wygadać poczytać jak fajnie mieć dziecko i jak życie może się jeszcze dobrze ułożyć na przykładach dziewczyn które przez to przechodziły wpadnij na codzienne rozmowy albo samotna w ciąży zobaczysz że nie ty jedna się z tym się borykasz niestety.... a ja "odwdzięczę" się tekstem który mi się jakiś czas temu spodobał Nadejdzie czas, gdy uznasz, że wszystko skończone. I to będzie początek!!!

reklama
Carlaa to teraz pytanie czy chcesz wznieść %%% toast %%% czy nie na waszym śłubie :-D:-D:-D:-D A co pan prawie mąż na to? a wiesz normalni podkreślam normalni faceci nie chcą niby szybko dzieci ale jak już się dowiedzą że zostaną ojcami to z radochy usg ślinią :-D:-D:-D a niejeden się popłakał jak dziecko brał na po raz pierwszy .... niestety mój syna takiego nie ma ojca.... jeszcze ;-)

Faktycznie panny sa fajne (jak moj tato) .Ja tez chcialam miec termin na wrzesniej ale wyszlo nie planowane na 29 grudnia :)Bede miala wesoly sylwester. Nie sprawdzalam znaku ale to chyba koziorozec ale to juz nie takie istotne wazne zdrowie dzieciaczka a mam w przyszlym tyogniu badania USG i wyniki badan ,boje sie jak diabli ,
Milego dnia dziewczyny jak ide na poszukiwanie pracy ,moze mi sie uda tego 13 :)

mój synuś jest z 1 września wogóle niby nie wierzę w znaki horoskopu ale panien pełno mi się szwędało po życiorysie we wrześniu to prawie codziennie do kogoś dzwonię z życzeniami urodzinowymi panny są the best :-D:-D:-D ja jestem skorpionek przez złośliwych zwany najbardziej złośliwy znak horoskopu ale to pomówienie :-D:-D

reklama
Do góry