iga0505 dobry tekst "wydawało mi się że wiele nas łączy, a teraz wiem, że dzieli nas wszystko...." !!!! dla wielu takich potłuczonych przez zycie!!! jak byś miała chęć się wygadać poczytać jak fajnie mieć dziecko i jak życie może się jeszcze dobrze ułożyć na przykładach dziewczyn które przez to przechodziły wpadnij na codzienne rozmowy albo samotna w ciąży zobaczysz że nie ty jedna się z tym się borykasz niestety.... a ja "odwdzięczę" się tekstem który mi się jakiś czas temu spodobał Nadejdzie czas, gdy uznasz, że wszystko skończone. I to będzie początek!!!
reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
wspolczuje
ale temat przeniose bo nie zakladamy takich tematow jak mozemy go podlaczyc pod jakis istniejacy.
ale temat przeniose bo nie zakladamy takich tematow jak mozemy go podlaczyc pod jakis istniejacy.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Carlaa zaplanuj termin slubu a poziej bedziesz wiedziala jak planowac termin porodu.
ja na 11 jade do up, ciekawe czego sie dowiem ciekawego...
ja na 11 jade do up, ciekawe czego sie dowiem ciekawego...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
carlaa najlepiej przed upalami urodzic, nie ebdziesz sie meczyc, a tak to mi sie jeszcze wrzesien podoba ale to cale lato trzeba przechodzic...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
carlaa ja jestem panna, jestem z poczatku wrzesnia.
dobra jade....odezwe sie jak dotre do domu
dobra jade....odezwe sie jak dotre do domu
Carlaa to teraz pytanie czy chcesz wznieść %%% toast %%% czy nie na waszym śłubie A co pan prawie mąż na to? a wiesz normalni podkreślam normalni faceci nie chcą niby szybko dzieci ale jak już się dowiedzą że zostaną ojcami to z radochy usg ślinią a niejeden się popłakał jak dziecko brał na po raz pierwszy .... niestety mój syna takiego nie ma ojca.... jeszcze ;-)
samotna miedzy ludzmi
Zaciekawiona BB
Faktycznie panny sa fajne (jak moj tato) .Ja tez chcialam miec termin na wrzesniej ale wyszlo nie planowane na 29 grudnia Bede miala wesoly sylwester. Nie sprawdzalam znaku ale to chyba koziorozec ale to juz nie takie istotne wazne zdrowie dzieciaczka a mam w przyszlym tyogniu badania USG i wyniki badan ,boje sie jak diabli ,
Milego dnia dziewczyny jak ide na poszukiwanie pracy ,moze mi sie uda tego 13
Milego dnia dziewczyny jak ide na poszukiwanie pracy ,moze mi sie uda tego 13
mój synuś jest z 1 września wogóle niby nie wierzę w znaki horoskopu ale panien pełno mi się szwędało po życiorysie we wrześniu to prawie codziennie do kogoś dzwonię z życzeniami urodzinowymi panny są the best ja jestem skorpionek przez złośliwych zwany najbardziej złośliwy znak horoskopu ale to pomówienie
reklama
Podziel się: