reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

ja całą ciążę systematycznie chodziłam do fryzjera i farbowałam, musiałm bo do końca ciąży chodziłam do pracy i musiałam wyglądać po ludzku, wogóle dużo ciuchów sobie nakupowałam wogóle w pracy mówili że najładnie się ubierałam jak w ciąży byłam :-D:-D:-D:-D jakoś i w sukienki stroiłam a tak to non stop w jeansach i polakach ;-)
a w sobotę byłam u fryzjera i babeczka opowiadała jak ojciec świata nie widzi za córcią zawsze najważniejsza i jak sobie planują wypad w ciepłe kraje na wakacje i tak mi się smutno zrobiło że mój nie ma tak zakochanego w nim ojca i na takie wypadowe wakacje nas nie stać :-( ahhhh życie...

reklama
olka ja znalazłam kiedys z gruponu bo tak bez rabatu to tez za drogo.. a w domku sama chyba bym sie nie odwazyła.. mam duzo włosów i balabym sie ze je popale..

emilka ja tez mam geste wlosy, ale przy pomocy kogos spokojnie mozna to zrobic, tylko podstawa to dobra prostownica. inaczej sie chyba nie da

to moze pomysle o tym ale juz raczej po porodzie.. prostownicy nie posiadam zadnej bo do moich wlosow sie nie oplaca ją niec ale mam w zasiegu reki dobrą prostownice psiapsióły:-)

ale wam zazdroszcze dziewczyny Wy chcecie prostowac a ja marze o lokach ktore niestety na moich wlosach nie chca sie zrobic :-D

dzien dobry:-)
ja w ciazy farbowalam 2 razy, choc odrosty nie byly mega widoczne sama sie z tym zle czulam...

emilka ja myslalam o tym zeby to rpostowanie w domu zrobic
na allegro mozna kupic ten srodek tylko trzeba miec mocna prostownice i kogos do pomocy:-) cena u fryzjera jest dla mnie dosc wysoka

Co to za środek bo też bym spróbowała.Tylko,że moje wlosy jakieś 2 miesiące po porodzie to katastrofa jakas:-(Wypadają strasznie i chyba niedługo nie zostanie ani jeden:-DI właśnie trochę boję się im zafundować taką kurację

reklama
ja też zawsze chciałam mieć kręcone włosy, nawet kilka razy próbowałam trwałą lekka trwała wytrwała z tydzień, mocna trwała popaliła włosy :-(

eweline48 nie przejmuj się to normalne, a karmisz jeszcze piersią? a ja słyszałam żeby wziąść jedno opakowanie po zakończeniu karmienia witamin dla kobiet ciężąrno karmiących aby sobie uzupełnić witaminy i minerały.

Do góry