reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Olajo chyba tak ale dokladnie nie wiem co i jak.
to u mnie tak samo bylo czekam na jego wyraz twarzy po badaniach on chyba mi wynagrodzi wszystkie lzy wylane w ciazy :)

Jamis ja mam 47 m a norma chyba dla nas 45 nie wiem sama co i jak, zlozylam przyznali i ok.

reklama
powiedzcie mi czy przychodnia zaproponowala wam szczepienie bezplatne dla dziecka przeciw ospie??? ja dzis bylam i ona mi mowi a ja stw ze przeciez kazde dziecko przechodzi ospe teoretycznie i co kubus takie przeboje ma i skad mam wiedziec ze nie bedzie po tym jakis jaj,mam sie skonsultowac z alergologiem i mam przyjsc
a mi dzis dziewczyna jedna mowi ze zarejestrowala sie dzisiaj do alergologa na ksiazeczke w przyszly tygodniu:wściekła/y::wściekła/y: TO POJECHALAM DO TEJ MADREJ PANI ZZA BIURKA I SPYTALAM GRZECZNIE GDZIE MAM ZGLOSCI ZE MNIE NIE CHCIALA ZAREJSTROWAC A POTRZEBUJE PILNEJ PORADY I MAM KU TEMU POWODY I MAM CZEKAC DO PRZYSZLEGO ROKU A PANI NA ZWYKLA KONTROLE MA ZA TYDZIEN:happy2::happy2:
oj zmieszala sie kobieta i cos zaczela krecic, wbilam w tel numer nfz i dzwonie a pani podaje mi karteczke z wtorkowa data 12.12.2011 MOZNA -MOZNA:-):-)no za wizyte prywatne mam z glowy i szybko sie czegos dowiem

matitka ja mialam z urzedu miasta dofinansowanie do mieszkania ale do grudnia,mops pomylil sie w dezycj i i czekam na nastepna i nie mam jak zlozyc bo wlasnie w niej najwazniejsze dochody mam wiec pozostaje czekac

dla mnie straszenie dna jest smieszne bo przeciez jak matka jest pewna to czeka tylko na ta piekna chwile w sadzie i odczytanie JEST PAN OJCEM -MINA BEZCENNA NA CALE ZYCIE :)))))))))))))))))))))))))

ja tam szczepie obowiazkowymi nic pozatym, zadne pneumo ani memingo nic.
Tak lekarze kaza szczepic a zadne swojego dziecka nie zaszczepilo dlaczego??

ja na ospe nie szczepie bo nie ma sensu ale katerinka slyszalam ze dzieci alergiczne warto zaszczepic:yes:
ja szczeoie na memingo....corka koelzanki chorowala i mam dosc...zapalenie opon mozgowych,zapelenie mozgu,sepsa...i czesto ampytacja konczyn w wyniku powiklan...nie jestem za dodatkowymi szczepieniami ale na to szczpei przed przedszkolem.

Hej Kobity :-):-)
Ale musiałam nadrabiać!
Witam kolejna nowa mame Olajo.
Katerinka Ty masz w koncu jakas diagnoze postawiona co rzeczywiscie Kubusiowi jest? Co chwile czytam ze go czymś faszerują:-( Tak mi go szkoda.. Taki wesoły chłopak a musialo sie go niego jakies g*o przyplatac..

Carla no temat pieniedzy to ostatnio dosc czesty temat...Ja nie wiem co sie dzieje.. Jestem wsciekla bo P mial miec wyplate 1 go a dalej cisza... ;/

jaimis ja Cie podziwiam ze na budowie robisz :-) moj p robi na budowie w trojmiescie i mowi ze jest tam jedna babeczka na cala budowe:happy2:

My ostatnio chorowalismy..ale nie bylam u lekarza..zrobilam syrop z cebuli nacierałam go tym co w domu bylo i robilam inhalacje z mucosolvanu. Przeszło odpukac..
Cholender ida swieta a tu wszystko takie drogie........ ;/ Moje prawko stoi w miejscu nie zdalam 2 razy a na razie nie mam kasy zeby wykupic godziny i egzamin..co do czego to jak jakies auto kupimy jak zdam oczywiscie to nie bedzie mnie stac na paliwo hahaha .

A co do dodatkowej kasy to polecam mamą które siedza w domnku i maja troche wolnego czasu sprzedaz na szafce.pl ciuszkow i innych rzeczy. Fikusek moze potwierdzic :happy2: Zawsze cos tam wpadnie do kieszonki i tanio mozna cos kupic :happy2: Ja malego ubralam na zime za grosze doslownie :)

pozdrawiam

Orchidea dobrze ze sama wyleczylas naturalnymi sposobami Jasia:) Ja wlasnie syropek z cebuli zamierzam zrobic.Wiesz ile on moze postac od zrobienia? i rowniez polezam szafke:) kupilam alanowi ubrania na zime za grosze,kilka rzeczy sprzedalam i w sumie wyszlo mi ze za free mam ubranka i jeszcze cos zyskalam:)

reklama
Orchidea dobrze ze sama wyleczylas naturalnymi sposobami Jasia:) Ja wlasnie syropek z cebuli zamierzam zrobic.Wiesz ile on moze postac od zrobienia? i rowniez polezam szafke:) kupilam alanowi ubrania na zime za grosze,kilka rzeczy sprzedalam i w sumie wyszlo mi ze za free mam ubranka i jeszcze cos zyskalam:)

Hm w sumie nie wiem mysle ze z tydzien i przechowuje go w lodowce:)

Do góry