Witajcie po długiej nieobecności.... Ahhhh nie dam rady nadrobić zaległości No cóż my się już wyprowadziłyśmy od moich rodziców. Zdążyłam malutkiej wyremontować pokoik- i na razie obie w nim jesteśmy:-) Razem z nami zamieszkał mój brat - więc pomaga mi z opłatami. Niestety zrezygnowałyśmy ze żłobka z przyczyn zdrowotnych. Kolorowo nie jest ale też nie zamierzam się poddać. No i znalazłam prace... Fakt nie duże pieniądze i tylko 3 razy w tyg no ale oprócz alimentów to już coś..... Ahhh zimno i ponuro-no i niestety nocka nie przespana.Oby nie było zbyt pięknie to ojciec wczoraj miał drugi zawał i nie wiem co będzie..... Trzymajcie się ciepło.
reklama
katerinka111 super ta cała służba zdrowia, najlepiej dla nich to płacić składki ale chodzić do wszystkich specjalistów prywatnie :-)
Olajo niestety witaj między nami jak znosisz ciążę jak się trzymasz?
miska82 trzymaj się bidulo i zdrówka dla taty
trzyja
Olajo niestety witaj między nami jak znosisz ciążę jak się trzymasz?
miska82 trzymaj się bidulo i zdrówka dla taty
trzyja
Ja tak na chwilke tylko..
Katerinka ja mialam taka tube jak bylam mala, bo tez uzywalam mnostwo wziewnych i ta jest ok Apteka online - Inhalator Volumatic 1 zestaw - Medest
Katerinka ja mialam taka tube jak bylam mala, bo tez uzywalam mnostwo wziewnych i ta jest ok Apteka online - Inhalator Volumatic 1 zestaw - Medest
jaimis dzięki za powitanie trzymam się, bo na szczęście (i nieszczęście mieszkam z rodzicami, i pracuje to jakoś leci (chociaż obecnie na zwolnieniu przebywam). Ojciec mojego drugiego dziecka najpierw bardzo pragnął dzidzie, tak jak ja, oboje chcieliśmy, ale teraz stwierdził że chyba nie jest w stanie nas utrzymać... Eh... może jakoś to będzie...
katerinka111
Fanka BB :)
Ja tak na chwilke tylko..
SUPER,DZIEKUJE bo mi juz lekarka mowila o tej mega dlugiej ale droga , a tego jest mnostwo a jak jest sprawdzona to ok a dwa czekam na wizyte bo teraz nawet prywatnie sie ciezko dostac i zobaczymy co tam powiedza
dzisiaj bylam na kontroli a kubus juz po spacerze wymiotowal sama zolcia, zlapal grype zoladkowa, szok izolatka w przychodzi sterylnym miejscem
olaja witaj na forum
twoj ex jak nasze z kolejnymi ciazami ,czy dadza rada a to a tamto a jeszcze malucha na swiecie nie ma ALE MY MAMY DAJEMY SOBIE SWIETNIE RADE BEZ NICH)))))))
Olajo jakoś to będzie bo zawsze musi być Dobrze że możesz liczyć na rodziców i masz pracę, ja pracowałam do końca ciąży ale za to po powrocie dostałam wypowiedzenie a jak twoi pracodawcy się zapatrują na twoją pracę po macierzyńskiem? Wiesz może mu się odmieni jak dzidzia się pojawi na świecie, ale czy ty będziesz jeszcze chciała dać mu szansę, czy jest jej wart??? Faceci są jacyś inni....
katerinka111 oj zdrówka dla Kubusia no my tydzień temu z tym walczyliśmy, ciągle jestem w szoku ile z takiego małego dziecka może wylecieć
katerinka111 oj zdrówka dla Kubusia no my tydzień temu z tym walczyliśmy, ciągle jestem w szoku ile z takiego małego dziecka może wylecieć
jaimis piszemy na dwóch wątkach no ja chętnie wróciłabym do pracy po macierzyńskim. Pracuję w sporej korporacji, chodzą słuchy że ma być sprzedana, więc nie wiem jak to będzie po powrocie w moim dziale sporo dziewczyn rodziło dzieci, szło na macierzyńskie i potem wracało... Zobaczymy jak to będzie... Jeszcze nie wiem czy mojej mamie uśmiechać się będzie siedzieć z niemowlakiem 10 godzin (bo pracuje 8 a 2 godziny dojeżdżam). A u Ciebie jak jest? Mieszkasz z rodzicami?
Olajo ja mieszkam z mamą, tak że mój syn ma przechlapane 2 baby, ojciec dzieka ostatnio powiedział że nie chce go wogóle widywać, a mieszkamy sporo kilometrów od siebie i już przygruchał sobie kolejną babę, tak że mogę liczyć tylko na mamę. Ja pracuję w firmie budowlanej którą budowa przerosła i chyba w przyszłym miesiący wypowiedzenia zobaczymy :-( z okazji nowego roku :-( a wcześniej pracowałam w bardzo dużej firmie budowlanej która się szczyci w mediach że jest taka "pro" wszystkiemu, ale mnie pierwszego dnia po macierzyńskim wywalili, za karę że się kłociłam że powinnam dostać nagrodę za kontrakt bo siedziałam w pracy po przeszło 12 godzin całe miesiące, a tak mnie nagrodzili że mnie wywalili :-) Moja mama jest na wczesniejszej emeryturze tak że siedzi z dzieckiem i jej wypominam że jak mnie miała to mną się zajmowała prababcia po 70 to niech nie narzeka i gania przy wnuku :-)
Ale powiem wogólę się nie "zadomowiłam" w domu czuję się ciąglę jak bym była w gościach u mamy może to dobry znak że nie zamierzam zagrzać tam miejsca? ;-) A czasy są ciężkie jeśli chodzi wogóle o pracę... ahhh szkoda słów...
Ale powiem wogólę się nie "zadomowiłam" w domu czuję się ciąglę jak bym była w gościach u mamy może to dobry znak że nie zamierzam zagrzać tam miejsca? ;-) A czasy są ciężkie jeśli chodzi wogóle o pracę... ahhh szkoda słów...
jaimis moja na bezrobociu, tata na emeryturze i siedzą z wnukami, bo jeszcze moja siostra na bezrobociu z 2 dzieci tutaj codziennie przyłazi. Ja chętnie poszłabym na swoje, ale wynajem jest okropnie drogi w dużym mieście... Kompletnie nie wiem jak to będzie. Właśnie przydałoby się wrócić do pracy po macierzyńskim, bo z pracą okropnie ciężko, ludzie po studiach nie mogą znaleźć pracy... Masz rację szkoda słów...
reklama
Elena
Grudniówka 2010
A propo chlopow:-)
Czytalam ostatnio ze ma wejsc zakaz puszczania dzieci nago na plaży.Bo takie malutkie naguski wyzwalaja w facetach sklonnosci pedofilskie.Taki sie napatrzy i potem molestuja dzieciaczki.
Niestety tylko chlopom sie tak robi.Bo to zboczency.Jakos nigdy nie slyszalam ze kobieta molestowala jakies dziecko.
Dla mnie to nie dopmyslenia ze taki facet idzie na plaze by sie popatrzec na nagie dzieciaczki.Ale naukowcy tak wybadali.I u nas ma wejsc taki zakaz.
Popieram. A wiesz, co czytałam. Że są matki, które molestują swoje dzieci i ponoć liczba się zwiększyła. Skąd takie patologie to nie wiem.
Podziel się: