reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Rosi jezeli tak cie wkurzaja wypowiedzi margolci to juz jej nie czytaj i nie komentuj bo az niprtzyjemnie sie juz znowu tu wchodzi.Nie wszyscy fceci sa zli i klamia,margolcia miala problemy ale w koncu wychodzi na prosta a ty sie jej znowu czepiasz.

reklama
To mam pisac,ze postepuje dobrze i niech dokucza tamtej matce???mam pisac ze ma racje i niech on nie placi jej alimentow???niech zabiera dziecko mimo ze tamta matka sobie tego nie życzy???
mam pisac ,powodzenia bo napewno spotkalas wspanialego i wartosciowego faceta????po tym jak ten facet zachowuje sie wzgledem swojej zony???
mam ją popierac w tym co robi???

Chyba tak,to wtedy bedzie miło na forum.

Niestety ja tak nie potrafie.Po to jest forum by kazdy wyrazal swoje zdanie to co mysli na dany temat a nie to co wypada napisac by bylo milo nam wszystkim.
Po co komus kłamac i wciskac głupoty by tylko tamtemu bylo milo?

Mam odmienne zdanie.Co za sens pisania na forum czegos czego sie nie mysli i nie popiera?
Mam popierac jakies patologie?

Dodam ze ja nikogo nie obrazam i nie wyzywam w oprzeciwienstwie do niektorych tu osob.

Rosi mozesz miec swoje zdanie! tylko pisesz zawsze w taki sposob ze dana osoba czuje sie obrazaona,wiec jak masz tak pisac to lepiej nie czytaj margolci. Jak chgcesz cos odpisac ,wyrazic swoje zdanie to mozesz tylko nie obrazajac innych. W pierwszym i drugim poscie obrazilas margolcie i to pewnie nie tylko ja to zauwazylam. Wiec pisac mozesz tylnie bez obraania nikogo.

carla no nic dodac nic ujac :-) no ja juz sie nie wypowiadam bo dopiero bedzie burza

oboje z j chcemy sobie ulozyc zycie a ze dzieci z dwoch stron to trzeba jakos klarownie sytuacje rozwiazac a nie sie klocic, mam gdzie co ktos o mnie mysli ,
sytuacja jest jaka jest a nie ja jedna tak zyje i jest ok ,
TRZEBA MIEC W SOBIE ZAPARCIE ZEBY ISC DO PRZODU A NIE JE WIECZNIE KOMPLIKOWAC,WYSTARCZY TROCHE CHECI

a moj ex no cos,korzysta z tego ze moze malego widywac,dzisiaj np przjechal do nas i jechal do apteki,nie byl dlugo, kupil malemu buty na zime i czeka na tel az wyzdrowieje zeby go zabrac,wie ze maly potrzebuje duzo czasu zanim go zacznie zabierac ,ale chce tego wiec nie widze problemu zeby mu jazdy robic a nasze relacje sa ok, zrobil swoje ok ,zna moje zdanie ale mozna dla dobra dziecka wiele zmienic tylko trzeba tego chciec

lost girl to odbieraj paczke i pisz jak tam dalej podzialasz:) a kobieta z dzieckiem moja droga to rzecz naturalna teraz a nawet nie wiesz ile jest samotnych tatusiow

Rosi po raz kolejny przeginasz,nie bede wiecej tolerowac tego w jaki sposob piszesz o Margolci.Bardzo cie prosze czytaj posty innych ze zrozumieniem,albo ich nie komentuj jesli tresci nie rozumiesz.

:) no to dobrze, podnioslyscie mnie troche na duchu, dziekuje. Dzis wielki dzien ... Poinformowanie mojej rodziny, pakowanie i wyprowadzka. Nie spalam pol nocy bo to takie trudne dla mnie. On pisal nawet swojemu koledze, ze mnie "pogonil z domu". Nie wiem czemu ciagle mnie sciska w brzuszku jak o nim mysle, mysle gdziestam cieplo i chyba poprostu nie moge sie pogodzic, ze te przecudowne chwile z njim juz najprawdopodobniej nigdy nie wroca......
No nic, musze byc dzielna! jakos wstac z lozka i przezyc ten dzien....

lost girl z tego co widzialam to ty z lodzi jestes. Bylam tam 8 miesiecy mieszkalam ale nie wyszlo i wrocilam do siebie chociaz mowil zebym zostala to pomoze finansowo, ale nie chcialam byc zalezna od niego i zastanawiac sie czy da kase czy nie, jakby chcial to by i teraz przysylal kase a tak sie wypiol.
Rzeczy o mnie takie gada ze szkoda gadac, ale cala rodzina zna prawde i on twierdzi ze ja kogos mam teraz, tylko nie wzial pod uwage ze dziewczyna z ktora mnie zdradzil wstawila ich wspolne zdjecia jak bylismy jeszcze razem. Kazdy to widzial i daty tez widzi. Nie wiem po co klamie ale prawda i tak wyjdzie na wierzch a mu bedzie wstyd przed wszystkimi chyba ze teraz nadal jest.

Matitka- hm, wyglada mi to na schizofrenie u Twojego ex(przepraszam). Skoro robil takie rzeczy bedac z Toba a teraz tak jakby zarzuca je Tobie....powinnas sie w ogole nie przejmowac tylko patrzec na niego z politowaniem. Trzymaj sie!

lost girl no to szybkiej przeprowadzki :) i nie zwracaj na niego uwagi:)

a chlopy tak maja co nie ktorzy ze zmyslaja ale kazde klamstwo zawsze wyjdzie i nie ma co sie przejmowac,grunt ze kazdy wie co robi:)))

reklama
Do góry