lost girl witaj na forum
sama sobie odpowiedzialas na pytanie,skoro masz szanse na swoje mieszkanie i spokoj to nie czekaj na nic,przeciez nikt nie zabrania ci spotykania z nim na stopie rodzica
a dwa przemysl sytuacje,kiedy jest fajny bedzie przy tobie ,ale dziecko to nie zawsze piekne chwile,wtedy kiedy placze,jest chore,to opieka calodobowa dla ciebie i na pewno i co kiedy bedzie mial drugie oblicze alkoholika, przyjdzie nawalony i wtedy bedzie chcial spac,zrobi awanture wywali cie???????????
powinnac dac mu pozadnego kopa skoro tw,ze mu jakos zalezy ale NIE TLUMACZ ALKOHOLEM !!!!!!
powiem ci ze tata kuby dopiero teraz przypomnial sobie ze ma dziecko a juz za pare dni 2 lata,przeblyski nie licza sie a uwierz samotne matki daja sobie swietnie rade
jeszcze sie dzisiaj usmialam z uwagi,gdzie padl tekst ze na samotne matki juz nikt nie zwraca uwagi bo sobie radza a tacie z 5 dzieci pomogli:-)
margolcia to nie fajna sytuacje macie,ale jak przetrwacie to tylko pogratulowac,
ja uslyszalam dzisiaj od bylej j ze ona nie chce zeby mala spedzala czas z moimi dziecmi to jej powie,ze ma zapomniec,spotykamy sie z j nie raz sami ale przewaznie w ciagu dnia z dziecmi w wekend z trojka i nie bede nikogo ignorowac,a jak jest zazdrosna o uczucia wlasnej corki to jej problem a dwa ona tez ma kogos a j nie robie jej dymow,zamkela sie z miejsca i stw, ze odpusci
wiec rozne sa sytuacje i trzeba zyc do przodu a nie stac w miejscu a tak patrzac na zycie to jest bardzo wielu samotnych rodzicow i dla nich uklon ze potrafia zyc normalnie i opiekowac sie dziecmi
a kubusia znowu cos dopadlo,goraczkuje,ma biegunke,dusznosci, poki co w domu walcze z tym chorobskiem,poki co spi a ja mam chwile zeby posiedziec przy kompie bo j w pracy dzisiaj,