Ja tez Rosi nie rozumiem... To juz nigdy mamy z nikim nie isc do lozka, bo raz wpadlysmy ? No to jest chyba awykonalne, no chyba ze dasz rade tak. Wiadomo przeciez bylo od poczatku, ze dziei ci sie biora z seksu i to, ze mamy dzieci nie jest chyba dla nas nauczka, zeby juz nigdy w zyciu nie spac z kims. Przeciez jak kogos poznasz to w koncu do tego dojdzie, nic w tym dziwnego. A zabezpieczenia naprawde czasem zawodza. I co ma w ogole slub do tego ? Czyzby swiety wezel malzenski zapobiegal temu, ze ludzie sie rozstaja i chlop nigdy nie zostawi. Matitka po prostu zaufala, bylo normalnie z tym facetem to dlaczego miala sobie zycia nie ulozyc ? Nie przewidzi sie wszystkeigo.. Chociaz to pewnie dziwnie wyglada jak ktos nie jest w stalym zwiazku i ma troje dzieci, ale no tak bywa i na pewno tego nie chciala..
Rosi jak piszesz, ze wspanialego faceta nikt nie zostawia to co Ty bys chciala teraz takiego, ktory nigdy przed Toba nikogo nie mial ? Bo jak sie rozstali to juz zly znak. Ja mam przyklad mojej kolezanki, ktora wyszla za maz za rozwodnika, on zonie nieba przychylal dawal jej wszystko, a ona i tak go zdradzala, a moja kolezanka jest z nim bardzo szczesliwa i wszystko jest oki. Rozne sa sytuacje..
Ja na pewno w przeciagu 100 lat nie zdecyduje sie na drugie dziecko, chodzbym kogos kochala do szalenstwa i miala wszystko zapewnione to po prostu mam wewnetrzna blokade, ze nie chce. Moze faktycznie po dwoch nieudanych zwiazkach powinno sie byc bardziej wyczulonym na trzeci
Rosi jak piszesz, ze wspanialego faceta nikt nie zostawia to co Ty bys chciala teraz takiego, ktory nigdy przed Toba nikogo nie mial ? Bo jak sie rozstali to juz zly znak. Ja mam przyklad mojej kolezanki, ktora wyszla za maz za rozwodnika, on zonie nieba przychylal dawal jej wszystko, a ona i tak go zdradzala, a moja kolezanka jest z nim bardzo szczesliwa i wszystko jest oki. Rozne sa sytuacje..
Ja na pewno w przeciagu 100 lat nie zdecyduje sie na drugie dziecko, chodzbym kogos kochala do szalenstwa i miala wszystko zapewnione to po prostu mam wewnetrzna blokade, ze nie chce. Moze faktycznie po dwoch nieudanych zwiazkach powinno sie byc bardziej wyczulonym na trzeci
Ostatnia edycja: