reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Candy- ogromne GRATULACJE :-)
No my a dokładniej ja wstałam dzisiaj z dużo lepszym humorkiem. Z racji tego że okropnie od kilku dni boli mnie głowa i jakoś kiepsko się czuje zapisałam sie do lekarza na 13 a Miśke na 14 hehehe by sprawdzić czy po zapaleniu oskrzeli jest już ok. Przeraża mnie z jednej strony nasza jutrzejsza wizyta w szpitalu z malutką no ale mam nadzieję ze bedzie pozytywnie. Musi być. Kończymy pakowanie ehhhhh

Dzięki kobiety :)

Margolcia buahahahha nie kompromituj się kobieto ! mam nadzieję, że masz papiery na to, to inni chociaż będą Ci współczuć hahahahaha.... jesteś tak tępa, że ustawa Ciebie nie przewidziała. Przechodzisz moje najśmielsze wyobrażenia o głupocie i pustostanie !!!! Ignor, bo w ogóle nie wiem czemu jeszcze tego nie zrobiłam ;) Wybacz, ale nie zaniżam poziomu.

Candyc gratulacje i żebyście zawsze byli tak szczęśliwi jak teraz :tak: a dlaczego nam w pudełku pokazujesz pierścionek na paluszku powinnać :-) I dobrze że nie pozwolił żeby ktoś Cię porwał :-)

fikusek1988 może i my wkońcu trafimy na naszych księciuniów i oby byli z naszej bajki:-D A pierścionek mój niech nawet będzie z nakrętki oby ten co daje był ze złota:-D A nie jak tatusiek z tombaku;-)

miska82 słońce właśnie aby coś się zmieniło musisz zacząć ......... chcieć ;-) Wiesz że zawsze po burzy wychodzi słońce, przetrzymaj to jeszcze i zacznij chcieć i napisz co tam po lekarzach

jaimis napewno w koncu trafimy na naszych kscieciow:)
ja wlasnie czekam w kolejce do gina bo chce skierowanie na badanie hormonow.
Laptop mi juz calkiem padl i mam neta w telefonie

candy GRATULACJE:)))) az sie milo czyta ze takie rzeczy maja miejsce i najwazniejsze ze jestes szczesliwa
miska ja chyba wiem najlepiej jak byc wykonczona zyc z dziecmi,problemami i wogole ale uwierz ze trzeba dbac o siebie,myslec tylko o sobie i to wcale nie jest egoistyczne ,
a nie masz kogos kto by sie zajal dzieckiem a ty bys zrobila cos tylko dla siebie albo nawet kawe w spokoju wypila ????
carla jak cie juz przymusi to napiszesz odrazu hehehh
fikusek a nie chcesz gdzies wyskoczyc? moze akurat kogos poznasz

moj kubus wczoraj jak sie przewrocil na chodniku to pol czora zdarte,moj bidulek caly pozdzierany

a my z j dalej ok.ma chlopak takie podejscie ze ja nie raz prosze go dwa razy zeby powtorzyl :-) .jestem przy nim spokojna,zadowolona, mi chyba trzeba takiego faceta,mojego przeciwienstwa heheh

katerinka oby czolko szybko sie zagoilo. A gdzie wyskoczyc? Ze znajomymi wychodze ale u mnie w miescie kazdy sie zna. Tez zarejestrowalam sie na portalu.

reklama
Ehhh no niestety nie mam z kim księżniczki zostawić i ulotnić się chociaż na trochę.... Może ten chwilowy dołek podyktowany jest nawałem spraw i mnie to po części przeraża. Jest tego naprawdę za dużo a opisywać od A do Z nie bardzo bym chciała..... Bo aż wstyd. Wiem że na niektóre sprawy powinnam popatrzeć z innej strony i przeanalizować na zimno ale ja chyba zbyt delikatna i uczuciowa jestem..... Ehhhh muszę się chyba nauczyć mieć za przeproszeniem "twardą pupę".... No zobaczymy....

Do góry