fikusek1988 wiem że koszt ogrzewania jeszcze jak zima jest sroga potrafi powalić, mieszkałam na delegacji w domku, ale ta poranna kawka w ogródku ahhh, no i ma się swój kawałek świata :-)
honey01 koszmarnie drogie jest życie, wszystko idzie w górę oprócz zarobków
.....ale może nam się uda kiedyś spełnić marzenie o własnym domku
Carlaa to może jeszcze poczekam z przejściem ale myślisz że po roku przejść z 2 na 3? Udanej walki ze smoczkiem, ja chcę aby mały zaczłą pić z kubeczka, ale mojej mamie wygodniej z butli bo nie narozlewa, choć pcha się do kubka jak ja piję to on też pcha ten mały pysio i troszkę popije, to już według mnie pokazuje że dobry czas na zmianę...
miska82 biedactwo się namęczyło - zdrówka, napewno małymi kroczkami wszystko sobie urządzicie i mam nadzieję że znajdziesz pracaę, sama szukałam ileś miesięcy wiem że nie jest łatwo i mona się zdołować, ale nie trać wiary i zapału, a może śnili Ci się bo masz dużo zmartwień i próbujesz wszystko ogarnąć? Opiekuńcze duchy
mlodamama1987 to jeszcze raz gratulacje i dużo szczęścia dla maluszka:-)
Charlene wam też powodzenia oby to był ten jedyny
i cudownego weekendu pierwszego z wielu
katerinka111 niektórzy faceci są porąbani ale chyba jest kilku fajnych może następnym razem????
a właśnie o zębach, kilka miesięcy temu mojemu wyrosło 6 zębów i nic już mu nie rośnie ... za to się wydłużył jakoś...